DOLAR 32,3227 0.21%
EURO 35,0887 -0.15%
ALTIN 2.278,950,08
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tuğba Şaşmaz, ”Kadınlar kadar erkekler de çok bakımlı”

Tuğba Şaşmaz, ”Kadınlar kadar erkekler de çok bakımlı”

ABONE OL
Mart 15, 2023 11:47
Tuğba Şaşmaz, ”Kadınlar kadar erkekler de çok bakımlı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elif Tayhan; Tuğba Şaşmaz Body Beauty’dayız ve Tuğba hanım ile 2023’ün güzellik ve estetik trendlerini konuşacağız. Ama öncelikle bize kendinizden bahseder misiniz?

Tuğba Şaşmaz; Beslenme ve diyet uzmanıyım. Diyetisyenim. 10 yıldır sektördeyim ve kendi güzellik merkezim var. Son 1 yıldır da güzellik merkezimi işletiyorum. Daha çok vücut ağırlıklı işlemler yapıyoruz. Bölgesel zayıflama, vücut şekillendirme bunları cihazlarla yapıyoruz, beslenme uzmanlarının desteğiyle yapıyoruz. Aynı zamanda lazer epilasyon cilt bakım gibi güzelliğe dair işlemlerimizde var.

Elif Tayhan; Tuğba hanım artık güzellik anlayışımızda değişti, her şey daha çabuk olsun istiyoruz, makinelerle işlemler çok daha fazla yaygınlaştı. Sizin kliniğinizde hangi makineleri, hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Tuğba Şaşmaz; Evet gerçekten her kes bir an önce olsun istiyor, sonucu bir an önce görmek istiyoruz yıllar içinde alsak bile kiloları yada yıllar içinde bu cilt sıkıntılarını yaşamış olsak bile bir an önce sonuç görmek istiyoruz sabrımız kalmadı, bu yüzden çok iyi cihazlar kullanmak gerekiyor. Ben kendi merkezimde dünyadaki en iyi cihazları kullanıyorum. Vücut için şu anda konuşuyorum, cilt bakımında da zaten dünyadaki en son cihazları kullanıyoruz. Böyle olduğunda i, zaten yıllardır bizde bu işi yaptığımız için ve ekibimde bu işte uzman olduğu için sonuç almamız çok kolay oluyor. Yani bir haftada iki haftada üç haftada hemen before after yapabilecek kadar güzel sonuçlar alabiliyoruz. Çünkü dediğim gibi en iyi cihazları kullanıyoruz ve cihazları kullanmayı çok iyi biliyoruz uzman ekibim sayesinde.

Elif Tayhan; Şu anda en çok zayıflamaya yönelimi?

Tuğba Şaşmaz; Tabi biz çok eski bir ekibiz aslında, uzun yıllardır birlikte çalıştığımız bir ekibim var ben kendi merkezimi açıp ekip kırmadım, var olan bir ekiple buraya geldim. O yüzden dediğim gibi dünyadaki en iyi cihazları kullanıyoruz ve ekip çok iyi biliyor bu cihazları kullanmayı böyle olduğu için de daha çok zayıflama ekibi olduğumuz için vücut burada daha çok talep görüyor ama yine cilt bakımımız mesela şu anda hafta içi her gün cumartesi günleri tamamen doluyuz. Cilt bakım uzmanımızda eski ekibimizden böyle eski bir ekip olduğumuz için hepsi aslında ilgi görüyor.

Elif Tayhan; Peki cilt bakımında en çok ter edilen nedir ? Ciltteki leke sıkıntılarımı? Yoksa gözenek sıkılaştırma ile ilgili mi?

Tuğba Şaşmaz; Şöyle olabiliyor. Zaten çok stresli bir yaşam tarzımız var, iş hayatında artık kadınlarda kadınlarda erkeklerde çok stresli, bu durumda cilt sorunları çıkabiliyor, yine bazen cildimize bazı işlemler yapıyoruz ve cildimizi güneşten korumuyoruz buda güneş lekelerine yol açabiliyor. Yine biz bunlarla mücadele ediyoruz. Genel olarakta tabiki bir sorun olmasa bile cildini temizletmesi gerekiyor, cildimizin bir nefes alması gerekiyor. Etrafta çok kirli hava var zaten. Biz sorun olsada olmasada biz cilt bakımını herkese öneriyoruz. Genel olarakta bu şekilde çalışıyoruz.

Elif Tayhan; Danışanlarınız size en çok neyle ilgili geliyorlar? Cilt sorunlarımı, en çok talep hangisine?

Tuğba Şaşmaz; Aslında şöyle, ben kendimde diyetisyen olduğum için beslenme uzmanı olduğum için tabiki yıllardır hep diyetisyen olarak çalıştım. Benim burdaki ekibimde yeni kurduğum bir ekip değil eski bir ekip eskiden beri birlikte çalıştığım bir ekip zayıflama estetisyenleri, biz hep zayıflama yaptık. Daha çok ön planda olan tabiki zayıflama bizde. Ama yine benim cilt bakım ekibimde 15 yıllık bir deneyimle yanımda yer alıyor cilt bakım uzmanı olarak. Öyle olduğunda da hepsi aynı oranda ilgi görüyor.

Elif Tayhan; Ayrıca siz diyetisyensiniz zayıflama için kliniğinize gelen kişilere diyetisyenlik hizmetide veriyorsunuz, bunun dışında ben en çok zayıflamaya takıldım ne kadar sürede kişi sonuç alabiliyor, yani az kilosu olan mı çok daha çabuk sonuç alıyor, yoksa daha kilolu olanlar mı daha hızlı sonuç alıyor be makinaların bölgesel zayıflamadaki önemi nedir?

Tuğba Şaşmaz; Makinalar çünkü çok önemli çünkü teknoloji artık inanılmaz gelişti. Mesela bizim bir cihazımız var ameliyatsız liposuction olarak geçiyor. Yani bu ameliyata girmek istemeyenlerin gerçekten güzel bir alternatif. Yağın çeperini parçalayıp vücuttan attırabilecek kadar etkili bir cihaz. Biz şu anda en iyi cihazları kullandığımız için sonuç almamız gerçekten çok hızlı oluyor.

Eskiden bunlar böyle değildi, belki seanslarca girmek gerekiyordu. Amam iyi cihazlar kullanıldığında o kadar fazla seans girmek gerekmiyor. Çok sık girmek gerekmiyor. Biz tabiki bir motivasyon açısından haftalık takibi hep öneriyoruz danışanlarımıza ama bazı cihazlar mesela üç haftada bir uygulanması gerekiyor, çünkü üç haftada etkisi vücutta devam ediyor. Yani sık sık girmek gerekmiyor. Uzun süreler gerekmiyor. Kısa sürelerde de sonuç alınabiliyor. Çok kilolu olmak ya da az kilolu olmak bir avantaj aslında söz konusu değil ama şöyle olabiliyor.

Çok fazla kiloda çok fazla ödemde oluyor. Vücut ödemlerini hızlıca atıyor. Bizim yine burda ödem attırıcı makinelerimiz cihazlarımız sistemlerimiz var. Onlarlada süreci çok hızlandırıyoruz. Fazla kilolarda değişim çok daha hızlı oluyor. Ama mesela çok ideal kilosunda olan kişilerde de şekillenme çok hızlı oluyor, hemen kaslarını çıkartabiliyoruz onlarda da farklı aşamalarda hızlı sonuçlar alıyoruz.

Elif Tayhan; Hep kadınlar üzerinden gidiyoruz ama erkeklerdende aslında çok yoğun bir talep var, sizin erkek danışanlarınız var mı?

Tuğba Şaşmaz; Benim sosyal medya hesaplarımda da before after ‘ım hep erkek danışanlarım. Şöyle söyleyebilirim, yüzde 60 erkeklerle çalışıyoruz diyebilirim erkekler artık kendisini çok önemsiyor, cilt bakımı yine olsun erkekler çok fazla geliyorlar bize. Özellikle göbek bölgesinden yağlanmaya erkekler çok müsait olduğu için şu an şöyle söyleyeyim erkek göbeklere baya daha fazla çalışıyoruz.

Elif Tayhan; Peki erkeklerde de sonucu daha kısa sürede alabiliyormusunuz?

Tuğba Şaşmaz; Çok kısa sürede alabiliyoruz. Erkekler metabolizma anlamında çok avantajlılar çünkü vücut yapısal olarak daha fazla kastan oluşuyor ve metabolizma daha hızlı oluyor kadınlara göre. Erkeklerin böyle bir avantajı var aslında bize göre, karın bölgesinden yağlanmaya müsait oldukları için karın bölgesi de çok basit bir bölge olduğu için cihazlar adına o yüzden erkeklerde karın bölgesinde inanılmaz hızlı sonuç alıyoruz yani iki hafta da bile fotografları yan yana koyup işte before buydu after buydu diyebiliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.