DOLAR 32,4330 0.25%
EURO 35,5248 0.33%
ALTIN 2.325,850,30
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uluslararası Bir Şirketin Başarılı Yöneticisi Fotoğraf Tutkusunu Anlatıyor
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Uluslararası Bir Şirketin Başarılı Yöneticisi Fotoğraf Tutkusunu Anlatıyor

Uluslararası Bir Şirketin Başarılı Yöneticisi Fotoğraf Tutkusunu Anlatıyor

ABONE OL
Eylül 5, 2022 04:42
Uluslararası Bir Şirketin Başarılı Yöneticisi Fotoğraf Tutkusunu Anlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş dünyasının rekabet dolu koşuşturmaları ve yoğun temposu içerisinde büyük başarılar gösteren bazı şirket yöneticilerinin aynı başarılara sahip bir hobi dünyası da bulunuyor.  Ozan Engin Sürel eğitim ve iş yaşamında göstermiş olduğu üstün başarıları fotoğrafçılık çalışmalarında da ortaya koyuyor.  Amatör olarak başlamış olduğu fotoğrafçılığın onun için nasıl bir tutkuya dönüştüğünü anlatan başarılı yönetici uluslararası almış olduğu ödüllerden de bahsediyor.

Ozan Engin Sürel 1982 yılında Kütahya’da dünyaya gelen ve tüm yaşamı boyunca eğitim ve iş hayatında büyük başarılara imza atan bir isim olarak tanınıyor. Bugün hala uluslararası bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışan Ozan Engin Sürel yoğun yaşam stresinin üstesinden fotoğraf çekerek geliyor. Ve onun için aslında bir hobi ve motivasyon kaynağı olan portre fotoğrafçılığı getirmiş olduğu başarılarla birlikte bir tutkuya dönüşüyor.

Ozan Engin Sürel portre fotoğrafçılığı üzerine çalışıyor. Bugüne kadar çekmiş olduğu portre fotoğrafları birçok dijital platformda tüm dünyanın büyük ilgisini çekiyor. Ve bu başarılı çalışmalar sayesinde bugün ismi dünyanın en iyi 28 portre fotoğrafçısı arasında yer alıyor.

Dijital platformlarda yayınlanan ve büyük ses getiren portre fotoğrafları sayesinde bu camiada kendisi için Portre Avcısı isim veriliyor. Amatör fotoğrafçılık ile başlayan bu uzun ve keyifli yolculuk birçok uluslararası ödül ile taçlandırıyor ve hak ettiği değeri alıyor.

Instagram: https://www.instagram.com/portreavcisi/

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.