DOLAR 32,5075 -0.11%
EURO 34,9630 0.34%
ALTIN 2.430,300,30
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VakıfBank’tan “her günümüz bayram olsun” mesajı

VakıfBank’tan “her günümüz bayram olsun” mesajı

VakıfBank, marka yüzü Tolga Sarıtaş’ın oynadığı bayram reklam filmini izleyicinin beğenisine sundu. Sıcak mahalle yaşantısına değinilen filmde, günlük yaşamda herkesin küçük küçük bayramlar yaşadığına, bayram kavramının hayatın her anına dokunduğuna vurgu yapılıyor.

ABONE OL
Mayıs 11, 2022 09:14
VakıfBank’tan “her günümüz bayram olsun” mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VakıfBank’ın bayram için hazırladığı reklam filmi yayına girdi. İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleşen çekimler 3 günde tamamlandı. Filmde özlenen, sıcak mahalle yaşantısına değinilirken, görmeyi bilirsek aslında hepimizin gündelik hayatlarımızda küçük küçük bayramlar yaşadığımıza, bayram kavramının hayatımızın her anına dokunduğuna vurgu yapılıyor.

VakıfBank’ın reklam yüzü Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı filmde, Kuzguncuk’un mahalle dokusu ve Adile Sultan Kasrı’nın nostaljik havası da izleyiciye hissettiriliyor. Keyifli bir tempoya sahip reklamda Tolga Sarıtaş’ın çocukluğu da canlandırılırken, film “bundan sonra da her günümüz bayram, bayramımız kutlu olsun” mesajıyla tamamlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.