DOLAR 32,5077 -0.11%
EURO 34,9672 0.31%
ALTIN 2.431,230,34
BITCOIN 2083188-3,77%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Valorant Ping Problemi

Valorant Ping Problemi

ABONE OL
Mayıs 20, 2021 12:01
Valorant Ping Problemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Riot Games tarafından kısa bir süre önce oyun mecrasına sunulan Valorant, oldukça kaliteli ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkar. Özellikle de son dönemlerin en popüler oyunu haline gelen Valorant, milyonlara ulaşarak ciddi bir oyuncu kitlesine sahiplik eder. Oyunun akışı, grafikleri ve içeriği oyun severler tarafından fazlasıyla beğenilen ve revaç gören özelliklerinden sadece birkaçıdır. Keyif içerisinde oyuncular oyun içerisinde saatlerini geçirmektedir. Ancak ne yazık ki bazı durumlarda Valorant ping sorunu ortaya çıkar. Oyun esnasında artan ping verisi oyuncuların oyunda bazı problemler yaşamasına neden olur. Bu durum oyun severlerin canını sıktığı için alternatif bir çözüm arayışına girilir. Peki, Valorant ping problemi nasıl çözülür?

Valorant Ping Sorunu Çözme Yolları

Valorant ping sorunu genellikle oyun severlerin tercih ettiği sunuculardan ya da internet bağlantılarından kaynaklı olarak ortaya çıkan problemlerden biridir. Oyun akışının ve işleyişinin tamamen bozulması, aksaklıkların medyana gelmesi ne yazık ki oyuncuları memnun etmemektedir. Bu nedenle problemin çözülebilmesi için çeşitli alternatifler bulunur.

Ethernet kablosu oyun esnasında kullanıldığında ping artışını azaltmaktadır. Wifi bağlantıları genellikle yoğun bir ağ sürecinde olduğundan yavaş çalışabilir. Bu nedenle Ethernet kablosu ping sorunu için en alternatif çözümlerden biridir. Bunun dışında oyuncular arka plan programlarını kapatarak da problemi en aza indirebilirler. Tüm alternatiflerin sonuç vermemesi durumunda oyun severlerin internet sağlayıcıları ile iletişime geçmesini tavsiye ederiz.

Kaynak: https://teknobiyom.com/valorant-ping-nasil-dusurulur-valorantta-ping-dusurme/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.