DOLAR 32,3395 0.23%
EURO 35,1540 0.01%
ALTIN 2.302,721,12
BITCOIN 22930743,55%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Villa Kiralamak İsteyenlerin İlk Tercihi; Villacim.com.tr

Villa Kiralamak İsteyenlerin İlk Tercihi; Villacim.com.tr

ABONE OL
Ocak 14, 2023 12:39
Villa Kiralamak İsteyenlerin İlk Tercihi; Villacim.com.tr
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl özellikle yaz tatili yaklaştığında tatil için seçtiğimiz bölgede ne tür konaklama alternatiflerinin bizlere sunulduğunu araştırıyoruz. Otel fiyatlarının hızlı bir şekilde artış göstermesi sebebiyle artık tatilciler yeni nesil konaklama yöntemi olarak kiralık villaları tercih ediyor. Artık bir trend haline dönüşen kiralık villalar Villacım Sitesinin sunduğu seçenekler sayesinde büyük bir ilgi görüyor.

Villacım tamamen villa kiralamaya yönelik hizmet veren bir platform. Türkiye’nin en önemli tatil beldelerinde her türlü lüks ve konfor detaylar düşünülerek inşa edilen birbirinden şık ve göz alıcı villalar kısa süreliğine kiralanmak üzere bu platformda yer alıyor. Ve tatilciler bu siteye giriş yaptığında istemiş olduğu kriterleri belirleyerek nasıl bir villa seçmek istediklerini çok hızlı ve pratik bir şekilde belirleyebiliyor.

Villacım sitesi yaz tatilinde lüks ve konforu bir arada sunan ve aynı zamanda uygun fiyatlarda tatil yapmak isteyen tatilcilerin ilgi odağı olmayı başarıyor. Yeni nesil konaklama trendi özellikle kalabalık grupların tercihi oluyor. Çünkü oteller her bir oda için kişi başı bir ücret alırken kiralık villalarda kaç kişi kalıyor olursanız olun gecelik ücret ödeniyor. Dolayısıyla oldukça ekonomik bir konaklama fırsatı sunuluyor. Buradaki tek sınırlandırma bir villada konaklayabilecek maksimum kişi sayısının belli olmasıdır. Belirtilen maksimum kişi sayısına kadar konaklama gerçekleşebiliyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.