DOLAR 32,6022 0.38%
EURO 34,7368 0%
ALTIN 2.493,080,37
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Web Tasarım ve Seo

Web Tasarım ve Seo

ABONE OL
Nisan 25, 2022 07:46
Web Tasarım ve Seo
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde web sitelerinin ziyaretçi çekmesi için web sitenin ön planda bulunması için seo çalışmaları yapılıyor. Genellikle Bir web sitesi oluştururken ilk önce web tasarımı yapılıyor daha sonra ise Seo işlemleri yapılıyor. Ancak web tasarım ve Seo ayrılmaz bir bütün olduğundan dolayı web tasarım işlemine başlanıldığı zaman seo işlemlerine de başlanılması lazımdır. Böylelikle sitenin geleceği daha aydınlık ve daha parlak olacaktır.

Web Tasarım Seo Çalışmaları Nasıl Yapılır ?

Web tasarım Seo ilişkisi çok önemlidir. Çünkü  Seo bilmeden  yapılan web tasarım maç sonucunda hatalı indexleme sorunu gözüküyor. O yüzden web sitesini ziyaretçi trafiği çok az oluyor ya da alsa bile istenilen anahtar kelime ile siteye giriş yapmışlardır. Eğer web tasarım ve Seo bir arada götürülürse Web sitesinin hem ziyaretçi trafiği hem de anahtar kelime de ki yükselişi daha hızlı olacaktır.

Flash Web Tasarım Seo Çalışmalarını Olumsuz Etkiler

Günümüzde Flash Web siteleri görmek mümkündür. Bu siteler oldukça süslü ve ziyaretçileri etkilemek için kurulan siteler olarak bilinir. Ziyaretçi oldukça etkilemiş olsa da bu tür siteler tarayıcılarda yeteri derecede ilgi görmezler.

Bilindiği gibi sayfa hızı web tasarımında en çok dikkat edilen hususların başında geliyor. Ziyaretçiler sayfasına oldukça fazla önem gösteriyorlar. Ancak Flash web sitelerinde sayfa hızı oldukça düşük olduğundan dolayı ziyaretçiler siteye giriş yaptıkları andan itibaren sitede çok az vakit geçiriyorlar. Genel olarak söylemek gerekirse Flash web tasarım hem senin için hem de ziyaretçi trafiği için oldukça olumsuz bir yapıya sahiptir.

Az Kod Çok İçerik Yer Alsın

Sitelerde Seo ve web tasarımını etkileyen önemli faktörlerden biri de kodlar ve içerikler olarak bilinir. Bir web sitesinde kodların çok az ama içeriklerinin çok fazla olması lazımdır. Böylelikle site ziyaretçilerine etkilemek daha kolay olacaktır. Ayrıca Seo bakımından da mükemmel işleri yapıldığından dolayı sitenin yükselişi mümkün olacaktır. Sonuç olarak söylemek gerekirse web tasarım ve Seo ilişkisi sitenin ilk çalışma aşamasında başlaması lazımdır. Son olarak https://volkanaktas.com.tr/web-tasarim/ bağlantısından konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilmeniz de mümkün. Ayrıca seo kuralları hem ziyaretçileri memnun eder hem de sitenizin daha iyi yerlere gelmesini sağlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.