DOLAR 32,5541 0.15%
EURO 35,0023 -0.07%
ALTIN 2.439,180,13
BITCOIN 21028600,60%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yapımcı Onur Gülgün; “Elektronik Müzik Yaz Aylarında Daha Çok İlgi Çekiyor”
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Yapımcı Onur Gülgün; “Elektronik Müzik Yaz Aylarında Daha Çok İlgi Çekiyor”

Yapımcı Onur Gülgün; “Elektronik Müzik Yaz Aylarında Daha Çok İlgi Çekiyor”

ABONE OL
Aralık 27, 2022 13:38
Yapımcı Onur Gülgün; “Elektronik Müzik Yaz Aylarında Daha Çok İlgi Çekiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı yapımcı Onur Gülgün, elektronik müziğin son dönemdeki yükselişine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Elektronik müziğin yaz aylarında eğlence mekanları için ilk tercihlerden biri olduğunu belirten Gülgün açıklamalarında; “Elektronik müzik, yaz aylarında daha çok ilgi çekiyor. Elbette bunun nedenleri var. Yaz demek coşku demek. Bu durum elektronik müzik için de geçerli. Dolayısıyla yaz aylarıyla elektronik müziğin birbirini tamamlayan bir yapısı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.” Sözlerine yer verdi.

“Elektronik Müziğin Ruhu Yaz Aylarına Hitap Ediyor”

Başarılı yapımcı Onur Gülgün yaz aylarında elektronik müziğin daha fazla talep gördüğünü belirterek; “Elektronik müzik, pek çok kimse tarafından bilinmiyor olsa da oldukça farklı türleri bünyesinde barındırıyor. Aslında elektronik müziğin her türü, farklı tabiatlara sahip. Aynı zamanda farklı kitlelere hitap ediyor. Bununla birlikte tüm elektronik müzik türlerinin tek bir hedefi olduğunu söyleyebilirim. O da eğlence. Elektronik müzik demek eğlence demek. Yaz ayları denildiğinde de aklımıza her şeyden önce coşku, eğlence ve enerji geliyor. Bu yüzden elektronik müziğin ruhu yaz aylarına daha çok hitap ediyor diyebilirim. Özellikle pandemi sürecinden tam anlamıyla kurtulduğumuz bu yaz döneminde tüm eğlence mekanlarında elektronik müzik en çok tercih edilen müzik türü. Sadece eğlence mekanları değil plajlarda, kafelerde ve konaklama alanlarında dahi elektronik müziğin etkilerini gözlemleyebilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

“Üretilen Başarılı Müzikler İlgiyi Artırıyor”

Elektronik müziğe gösterilen ilginin nedenlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan yapımcı Onur Gülgün açıklamalarını; “Üretilen başarılı müzikler de elektronik müziğe gösterilen ilgiyi artırıyor. Elektronik müzik alanında kariyer yapmayı hedefleyen sanatçılar nicelik ve nitelik bakımından oldukça yüksek düzeyde. Bu da daha kaliteli ve yaratıcılık özelliği daha yüksek elektronik müziklerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Dinleyiciler seçenekler arasındaki farkları görünce, başarılı müziklere daha fazla teveccüh göstermeye başladı. Dolayısıyla başarılı elektronik müzik örnekleri, genel anlamıyla elektronik müziğin daha fazla ilgi görmesinde önemli rol oynadı. Önceden belli bir yaş grubuna hitap eden elektronik müzik, bugün neredeyse hemen her yaş gurubuna hitap eden bir müzik türüne dönüştü.” Sözleriyle tamamladı.

Instagram:

https://www.instagram.com/onurgulgun/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.