DOLAR 32,5641 0.03%
EURO 34,8435 -0.09%
ALTIN 2.428,04-0,07
BITCOIN %
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni atanan rektör Atilla Arkan, Bilal Erdoğan’a da teşekkür etti

Yeni atanan rektör Atilla Arkan, Bilal Erdoğan’a da teşekkür etti

ABONE OL
Nisan 26, 2021 12:18
Yeni atanan rektör Atilla Arkan, Bilal Erdoğan’a da teşekkür etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan’ın kararıyla atanan İbn Haldun Üniversitesi’nin yeni rektörü Arkan teşekkür mesajını sosyal medya hesabından yayınladı.

Atilla Arkan mesajında, Erdoğan’a, YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın ve üniversitenin mütevelli heyetine teşekkür ettikten sonra Bilal Erdoğan’a ‘en kalbi şükranlarını’ sundu.

Arkan’ın mesajı şöyle:

“İbn Haldun Üniversitesi Rektörlüğüne tensipleriyle şahsımı onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, YÖK başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a, İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyetine, Prof. Dr. İrfan Gündüz ve Sayın Bilal Erdoğan’a en kalbi şükranlarımı sunarım.

İbn Haldun Üniversitesi ailesi olarak bu ülkeye, milletimize, ümmetimize ve insanlığa en iyi şekilde hizmet ve katkıda bulunmayı Rabbim nasip etsin.”

SETA’CI REKTÖR

Arkan, gazetecileri fişleyerek ünlenen SETA’da Eğitim ve Sosyal Politikalar Araştırmaları Direktörü olarak görev yapıyor. Arkan aynı zamanda Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde İslam Felsefesi Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) ‘Barış İçin Akademisyenler’ hakkında verdiği hak ihlali kararına karşı 1071 ‘akademisyen’in imzaladığı bildiride de Arkan imzacılar arasında yer almıştı. Bildiriye imza atan isimlerde SETA ağırlığı dikkat çekmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.