DOLAR 32,4618 0.02%
EURO 34,8141 0.13%
ALTIN 2.479,310,70
BITCOIN 2001392-4,17%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Youth Projects Group ile Gençlere Sunulan Çeşitli İmkanlar

Youth Projects Group ile Gençlere Sunulan Çeşitli İmkanlar

ABONE OL
Nisan 8, 2021 18:32
Youth Projects Group ile Gençlere Sunulan Çeşitli İmkanlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Youth Projects Group

 

Youth Projects Group, ulusal ve uluslararası çapta düzenlenen her türlü yararlı projelerden haberdar olmayı, etkin ve hızlı bir şekilde özellikle öğrencilerin ve kariyer hedefleyen kişilerin ulaşabilmelerine çeşitli imkanlar sunan bir internet platformudur. Ulusal ve uluslararası gençlik projeleri, yurt içi ve yurt dışı yürütülen projeler, yurtdışı fırsatları, çeşitli etkinlikler, her alandan burslar, üniversitelerin akademik faaliyetleri, seminerler, proje fırsatları ve fonlar, kalkınma ajansları projeleri, yerel ve ulusal faaliyetler, bazı STK çalışmaları, İş birliği imkânları, çeşitli stajlar, işletmeler için kamu/kurum destekleri ve Türkiye-Avrupa Birliği arasındaki üyelik sürecini destekleyici her türlü faaliyete ortak bir noktadan ulaşılabilmeyi mümkün hale getiren yetkin bir platform olarak öne çıkmaktadır.

 

Youth Projects Group, farklı kültürde yaşayan insanlarla bir arada olmayı, Türkiye ve Avrupa arasındaki işbirliği, diyalog ve kültürel gelişmeye katkı sunmayı kendisine misyon edinmiştir. Bu yönü ile Youth Projects Group, proje, etkinlik ve duyurulara kolayca ulaşmak isteyenleri ilgili faaliyetlere yönlendirme misyonu üstlenip ulusal ve uluslararası bir diyalog kültürü geliştirmek amaçlı her türlü fırsatı gençlere ve genç araştırmacılara sunmak için kurulmuştur.

 

Youth Projects Group ile Gençlere Sunulan İmkanlar

 

Günümüzde çeşitli platformlar gençlere farklı olanakta imkanlar sunabilmektedirler. Bu platformlardan en gözde olanı ise Youth Projects Group platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platformda gençlerin kariyer hedefleri doğrultusunda oldukça geniş bir yelpazede çeşitli imkan ve olanaklar sunuluyor olması, bu platformun tercih edilme sebepleri arasında yerini almaktadır. Henüz kısa bir süre içerisinde oluşturulup hizmet vermesine karşın alanında öncü bir rol kazanması ise şaşırtıcı derecede iyi bir başarıdır. Youth Projects Group’un gençlere sunduğu çeşitli imkanları başlık başlık yazacak olursak şunları sıralayabilmek mümkün olabilmektedir:

  • Her kurum ve kuruluş bağlamı ile sunulan burs imkanları,
  • Ulusal ve uluslararası düzeylerde yürütülen projelerin ve etkinliklerin güncel olarak sunulması,
  • Yurt içi ve yurt dışı birtakım özelliklere sahip eğitim programlarının tanıtılması ve açıklanması,
  • Güncel haberleri ilgili kişilerin ulaşımına imkan tanıması       vb. gibi çeşitli birçok imkan başlıkları yer almaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.