DOLAR 32,2047 0%
EURO 35,0375 0.03%
ALTIN 2.519,100,75
BITCOIN 21943281,98%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de Final Four’a Yükseldi

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de Final Four’a Yükseldi

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 20:02
Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de Final Four’a Yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de Final Four’a Yükseldi

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de 5 yıl aradan sonra Final Four’a (Dörtlü Final) yükselerek camianın gururu oldu. Sarı-lacivertlilerin başarısının perde arkasında dikkat çeken detaylar var.

Yunan Koçtan Litvanyalı Koça Geçiş

Sezona Yunan koç Dimitris Itoudis’le başlayan Fenerbahçe, EuroLeague’de 7 mağlubiyet yaşayınca Litvanyalı Sarunas Jasikevicius takımın başına getirildi ve takımın kaderi değişti.

Rekorlar ve Başarılar

Fenerbahçe, EuroLeague’de en fazla Dörtlü Final gören Türk takımı olurken, hedefini hem kadınlar hem erkeklerde Avrupa’nın en büyüğü olmak olarak belirledi. Nigel Hayes-Davis 50 sayıyla EuroLeague rekoru kırarken, Fenerbahçe de play-off’ta tarihe geçecek bir başarıya imza attı.

Şampiyonluk İddiası

Fenerbahçe, erkek ve kadın basketbolunun Avrupa’daki en büyük kupalarını kazanan tek kulüp olma özelliğini taşıyor. Basketbolda zirveye ulaşırlarsa aynı sezonda Avrupa’nın en büyük iki branşında şampiyonluk yaşayan ilk kulüp olacaklar.

Salon Sporlarındaki Başarılar

Futbolda beklenen başarıyı elde edemeyen Fenerbahçe camiası, salon sporlarındaki başarılarla gururlanıyor. Basketbol ve voleybolda elde edilen başarılar, camiayı ayakta tutuyor.

Şampiyonluk İddiası Devam Ediyor

Fenerbahçe Beko, hem Türkiye Kupası’nda hem de Süper Lig’de şampiyonluk için iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Anadolu Efes’le birlikte favori gösterilen Fenerbahçe, başarılarına bir yenisini daha eklemek için mücadelesini sürdürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.