DOLAR 32,2602 0.06%
EURO 34,8060 0.07%
ALTIN 2.403,21-0,24
BITCOIN 20670311,63%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filmler Haftaya Damga Vuruyor: Yeni Vizyon Filmlerine Göz Atalım!

Filmler Haftaya Damga Vuruyor: Yeni Vizyon Filmlerine Göz Atalım!

ABONE OL
Nisan 26, 2024 22:02
Filmler Haftaya Damga Vuruyor: Yeni Vizyon Filmlerine Göz Atalım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dublör

Ryan Gosling ve Emily Blunt’un başrollerini paylaştığı Dublör filmi, dublörlüğe geri dönen Colt Seavers’ın macerasını konu alıyor. David Leitch’in yönettiği filmde Gosling ve Blunt’a Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu ve Teresa Palmer eşlik ediyor.

Boy Kills World

Canlı bir hayal gücü olan sağır ve dilsiz bir çocuğun hikayesini anlatan Boy Kills World filmi, Bill Skarsgard, Famke Janssen ve Jessica Rothe gibi isimleri bir araya getiriyor. Moritz Mohr’un yönettiği film ABD, Almanya ve Güney Afrika ortak yapımı.

Siyah Çay

Siyah Çay filmi, düğün gününde “Hayır” diyerek Fildişi Sahili’nden ayrılan genç bir kadının yeni hayatını Çin’in Guangzhou kentinde sürdürmesini konu alıyor. Nina Melo, Han Chang ve Wu Ke-Xi’nin rol aldığı film, Abderrahmane Sissako tarafından yönetildi.

Rekabet

Luca Guadagnino’nun yönettiği Rekabet filmi, tenisi bırakan genç bir kadının koçluk kariyerine başlamasını ve aşk üçgenindeki maceralarını ele alıyor. Zendaya’nın başrolünde yer aldığı filmde Josh O’Connor ve Mike Faist de rol alıyor.

Cadı

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın eserinden uyarlanan Cadı, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş döneminde yaşanan sırlarla dolu bir hikayeyi anlatıyor. Furkan Andıç, Buse Meral ve diğer oyuncuların yer aldığı film, Erman Bostan tarafından yönetildi.

Diğer Filmler

Haftanın diğer dikkat çeken filmleri arasında Arınma, Katala-Oyun Gecesi, Zah-Har-Cin Ahalisi ve Küçük Don Kişot’un Maceraları gibi yapımlar bulunuyor. Her biri farklı konuları ve heyecan verici hikayeleriyle sinema severleri bekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.