DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnternet Fenomeni Andrew Tate ve Kardeşi Romanya’da Gözaltına Alındı
  • İlk Haberler
  • Dünya
  • İnternet Fenomeni Andrew Tate ve Kardeşi Romanya’da Gözaltına Alındı

İnternet Fenomeni Andrew Tate ve Kardeşi Romanya’da Gözaltına Alındı

ABONE OL
Mart 12, 2024 16:04
İnternet Fenomeni Andrew Tate ve Kardeşi Romanya’da Gözaltına Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Andrew Tate ve Kardeşi Romanya’da Gözaltına Alındı

İngiltere’de yakalama kararı bulunan internet fenomeni Andrew Tate ve kardeşi Tristan, Romanya’da gözaltına alındı. Tate’in sözcüsü, kardeşlerin Bükreş’te gözaltına alındığını ve 24 saat boyunca tutulduğunu belirtti. Bugün ise ikili hakim karşısına çıkarıldı.

İddialar ve Tutuklama Emri

Andrew ve Tristan Tate kardeşler, 2012-2015 yıllarına dayanan cinsel saldırganlık iddiaları nedeniyle Westminster Sulh Ceza Mahkemesi’nin çıkardığı tutuklama emriyle gözaltına alındı. Elleri kelepçeli bir şekilde polis aracından indirilen kardeşlerin fotoğrafları paylaşıldı.

Mahkeme Kararları ve Durum

Bükreş Temyiz Mahkemesi, yakalama emrinin infaz edilip edilmeyeceği konusunda önemli bir karar verecek. Tate kardeşler, insan kaçakçılığı, tecavüz ve suç çetesi kurmak iddialarını reddetmişti. Dava hala mahkeme tarafından görülmekte ve Romanya mahkemelerinin karar vermesi bekleniyor.

Andrew ve Tristan Tate, Aralık 2022’den bu yana polis gözetiminde tutulurken, ev hapsinde kalmışlardı. Şu an adli kontrol altında olan kardeşler ülkeyi terk edemiyor ancak gündelik yaşamlarına devam edebiliyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.