DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İran’da Benzin İstasyonlarında Sorunlar Yaşanıyor

İran’da Benzin İstasyonlarında Sorunlar Yaşanıyor

ABONE OL
Aralık 18, 2023 13:16
İran’da Benzin İstasyonlarında Sorunlar Yaşanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İran Petrol Bakan Yardımcısı, İstasyonlardaki Sorunu Açıkladı

İran devlet televizyonuna konuşan İran Petrol Bakan Yardımcısı Celil Salari, ülkenin benzin istasyonlarında yaşanan sorun hakkında bilgi verdi. Salari, istasyonların yaklaşık yüzde 60’ında sorun yaşandığını ve bu nedenle internet sistemini kapatmak zorunda kaldıklarını belirtti. Vatandaşlara manuel olarak çevrim dışı akaryakıt hizmeti sunulduğunu ifade etti. İranlı yetkili, sorunun giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü de aktardı.

Halka Çağrı: Sorun Giderilene Kadar İstasyonlara Gitmeyin

İran Petrol Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, halka sorunun giderilene kadar acil bir durum olmadıkça akaryakıt istasyonlarına gitmemeleri çağrısında bulunuldu. Bu çağrıyla birlikte, istasyonlardaki aksaklığın hızlı bir şekilde çözülmesi için vatandaşların sabırlı olması ve geçici olarak alternatif yakıt kaynaklarına yönelmeleri istendi.

İsrailli Bilgisayar Korsanlarından Siber Saldırı İddiası

İsrail ordu radyosu, İran’da yaşanan yakıt tedarik sistemi sorununun İsrailli bilgisayar korsanlarının siber saldırısı sonucu ortaya çıktığını duyurdu. İddiaya göre, İsrailli hackerlar, İran’daki yakıt tedarik sistemine müdahale ederek soruna neden oldular. Bu siber saldırıyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.