DOLAR 32,4098 0.1%
EURO 34,8085 -0.02%
ALTIN 2.398,850,10
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Güçleri Gazze’ye Saldırılarını Sürdürüyor

İsrail Güçleri Gazze’ye Saldırılarını Sürdürüyor

ABONE OL
Mart 31, 2024 16:01
İsrail Güçleri Gazze’ye Saldırılarını Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsani Felaket Devam Ediyor: 177. Gün

İsrail güçleri, halkı aç ve susuz bırakarak büyük bir insani felakete yol açtığı Gazze’ye yönelik saldırılarına 177. gününde devam ediyor.

Ölü ve Yaralılar Artıyor

Filistin resmi ajansı WAFA’nın haberine göre, Han Yunus’un doğusundaki Beni Suheyla beldesine düzenlenen saldırıda 11 Filistinli yaşamını yitirdi, birçok kişi yaralandı. Han Yunus’un batısındaki Mavası’de de bir anne ile çocuğu İsrail’in topçu saldırısında hayatını kaybetti.

Devam Eden Saldırılar

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, Han Yunus’un batı bölgelerinde şiddetli patlama sesleri yükseliyor. İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi’nin orta kesiminde bulunan Nusayrat’ın kuzeybatısındaki El-Esra beldesindeki iki konutu hedef aldı. Ayrıca Gazze Vadisi bölgesindeki bir evin hedef alınması sonucu yaralanan yaşlı bir Filistinli de yaşamını yitirdi.

Halkın Evleri Hedef Alınıyor

İsrail güçleri Gazze kentinin batısındaki evleri topçu atışıyla hedef alırken, Gazze’nin doğusundaki Zeytun Mahallesi’nin güneyindeki Kuveyt Kavşağı civarına da sis bombaları atmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.