DOLAR 32,3568 -0.02%
EURO 34,7966 -0.01%
ALTIN 2.393,46-0,13
BITCOIN 19215402,91%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail’de Gazze’ye Karşı Şiddetin Artması Endişe Verici

İsrail’de Gazze’ye Karşı Şiddetin Artması Endişe Verici

ABONE OL
Aralık 31, 2023 17:08
İsrail’de Gazze’ye Karşı Şiddetin Artması Endişe Verici
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrailli Gazeteci: İsrailliler Filistinlilerin Yerine Koyamıyor

İngiliz aktivist ve gazeteci Owen Jones ile yaptığı röportajda İsraillilerin kendilerini Filistinlilerin yerine koyamadığını vurgulayan İsrailli gazeteci, son zamanlarda İsrail halkının şiddete karşı daha fazla bir istek gösterdiğini söyledi. İsrail medyasının ise Gazze ile ilgili haber yapmadığını ve insanların gerçekleri görmek istemediğini belirtti.

Filistinlilerin Yaşadıklarını Hayal Edin

Gazeteci, İsrail halkının ciddi bir şekilde değiştiğini ve şiddet yanlısı bir noktaya geldiğini ifade etti. Ayrıca İsrail kamuoyunda Filistinlilerin insanlık dışı olarak görüldüğünü ve şeytanlaştırıldığını söyleyerek, Filistinlilerin yıllardır yaşadığı zorlukların hayal edilmesi gerektiğini belirtti.

İsrail’in Medyası Gazze’yi Göstermiyor

Gazeteci, İsrail medyasının Gazze ile ilgili haber yapmadığını ve insanların gerçekleri görmek istemediğini söyledi. Gazze’deki yaşananları görmek istemeyen İsraillilerin ahlaki bir problem yaşadığını ifade etti.

Filistinlilerin Yerinden Edilmesi “Normalleştirildi”

İsrailli gazeteci, İsrail’in Filistinlileri Gazze’den sürme planlarının başarısız olacağını ve bu durumun etnik temizliğe dönüştüğünü söyledi. Filistinlilerin topraklarına bağlı olduklarını ve bu değişmeyeceklerini ifade etti.

Uluslararası Toplumun Eyleme Geçmesi Gerekiyor

İsrailli gazeteci, İsrail halkının kendi başına değişmeyeceğini ve uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Gazeteci, İsrail’in işgal politikalarının günlük hayatta hissedilmesi gerektiğini belirtti ve değişim için tek şansın İsraillilerin işgali hissetmeleri olduğunu ifade etti.

Gazeteci son olarak İsrail’in son insani değerlerini kaybettiğini ve savaşla birlikte insanlık, empati ve Filistinlilerin fedakarlıklarının da yok olacağını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.