DOLAR 32,2625 0.06%
EURO 35,1190 0.04%
ALTIN 2.505,090,19
BITCOIN 2137166-0,91%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metropolitan Museum of Art Kostüm Enstitüsü’nde Şıklık Yarışı

Metropolitan Museum of Art Kostüm Enstitüsü’nde Şıklık Yarışı

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 22:01
Metropolitan Museum of Art Kostüm Enstitüsü’nde Şıklık Yarışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü İsimler Arasında Şıklık Yarışı

ABD’nin önde gelen sanat ve moda kurumlarından biri olan Metropolitan Museum of Art bünyesindeki Kostüm Enstitüsü, her yıl düzenlenen yararlı etkinlikte ünlü isimleri bir araya getiriyor. Bu yılki etkinlik, “Uyuyan Güzeller: Modayı Yeniden Uyandırmak” temasıyla dikkat çekti.

Mona Patel: Gecenin En Şıkı

Gizemli kadın olarak lanse edilen Hintli girişimci Mona Patel, milyonlarca dolarlık servetiyle dikkat çekiyor. Patel, kelebek esintili elbisesiyle geceye damga vurdu. Iris Van Herpen imzalı ten rengi elbisesi, etkileyici detayları ve mekanik kelebek süslemeleriyle geceye ışıltı kattı.

İlgi Odağı: Kelebek Esintili Elbise

Patel’in giydiği kelebek esintili elbise, altın işlemeli detaylar ve mekanik kelebek süslemeleriyle göz kamaştırdı. Elbisenin altına uyumlu yapay elmas süslemeli topuklu ayakkabı ve bronz tonlarda yapılan makyajı, geceye uyum sağladı.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Patel’in şıklığı, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, elbiseyi “şimdiye kadar görülen en güzel” ve “inanılmaz bir çalışma” olarak nitelendirdi. Patel’in tarzı, moda dünyasında da büyük beğeni topladı.

Bu yılki etkinlik, şıklık ve yaratıcılığın buluştuğu bir platform olurken, Mona Patel’in öne çıkan tarzı ve kişiliği geceye damgasını vurdu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r