DOLAR 32,2028 -0.03%
EURO 34,7974 -0.21%
ALTIN 2.418,52-1,05
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Miras İçin Eşini Kiralık Katile Öldürtmeye Çalışan Tatyana Remley’nin Son Hali Gündemde
  • İlk Haberler
  • Dünya
  • Miras İçin Eşini Kiralık Katile Öldürtmeye Çalışan Tatyana Remley’nin Son Hali Gündemde

Miras İçin Eşini Kiralık Katile Öldürtmeye Çalışan Tatyana Remley’nin Son Hali Gündemde

ABONE OL
Şubat 8, 2024 16:05
Miras İçin Eşini Kiralık Katile Öldürtmeye Çalışan Tatyana Remley’nin Son Hali Gündemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tatyana Remley, Eşi Mark Remley’nin Mirasını Almak İçin Kiralık Katil Tutmak İstemişti

43 yaşındaki Tatyana Remley, mankenlik yaptığı dönemlerden tanınan bir kadındır. Eşi Mark Remley’nin 26 milyon dolarlık mirasını elde etmek isteyen genç kadın, yaklaşık 2 milyon dolar karşılığında bir kiralık katil tutma planı yapmıştı.

Planı Ortaya Çıktıktan Sonra Gözaltına Alındı

Tatyana Remley’nin eşini öldürmek istediğini söylediği itirafı, Ağustos ayında Solana Beach’teki bir Starbucks’ta gizli polis memuruna yaptığı bir konuşma sonucunda ortaya çıktı. Planı deşifre olan genç kadın, cinayete azmettirme, araçta gizli silah taşıma ve halka açık bir yerde dolu ateşli silah taşıma suçlarını kabul etti. Bu suçlamaların ardından üç yıl sekiz ay hapis cezasına çarptırıldı.

Cezaevinde Zorlu Günler Geçiriyor

Tatyana Remley’nin birkaç hafta Kaliforniya’daki bir cezaevinde çekilen fotoğrafı yayınlandı. Bu fotoğrafın ardından genç kadının cezaevinde zorlandığı ve zor günler geçirdiği belirtildi.

Tatyana Remley’nin Gerçek Kimliği Ortaya Çıktı

Öte yandan Tatyana Remley’nin Rus kökenli olduğunu iddia ettiği ancak gerçekte böyle olmadığı ortaya çıktı. Bu durum da gündeme gelmişti.

Haziran 2025’te Şartlı Tahliye İçin Uygun Hale Gelebilir

Tatyana Remley’nin üç yıl sekiz ay hapis cezasının ardından Haziran 2025’te şartlı tahliye için uygun hale gelebileceği belirtiliyor. Tatyana Remley ve eşi Mark Remley, 12 yıl boyunca evli kalmışlardı ve çiftin sık sık eş değiştirme partilerine katıldığı biliniyor.

Tatyana Remley’nin miras için düzenlediği kiralık katil planı ve sonrasında yaşadığı hukuki süreç büyük bir dikkat çekti. Remley’nin cezaevindeki zorlu günleri de kamuoyunun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.