DOLAR 32,3829 -0.2%
EURO 34,8205 0.16%
ALTIN 2.439,060,04
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rus Güzellik Uzmanı Uçurumdan Düşerek Hayatını Kaybetti

Rus Güzellik Uzmanı Uçurumdan Düşerek Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Nisan 10, 2024 16:02
Rus Güzellik Uzmanı Uçurumdan Düşerek Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

39 Yaşındaki Inessa Polenko Tatil İçin Gittiği Gürcistan’da Feci Şekilde Can Verdi

Rusya’da yaşayan ve tatil için Gürcistan’a giden 39 yaşındaki güzellik uzmanı Inessa Polenko, deniz kenarında selfie çekmek için bir uçurumun kenarındaki bariyerleri atlayınca feci bir şekilde can verdi. Polenko, Kafkas dağlarının eteklerindeki sahil kenti Gagra’da tatil yaparken, manzara seyir alanında daha iyi bir fotoğraf çekmek için uçurumun kenarına kadar gitti. Ancak istediği pozu elde edemeyen genç kadın bariyerleri aşmaya çalıştı.

50 Metreden Düşerek Hayatını Kaybetti

Dengesini kaybeden genç kadın, 50 metreden deniz kenarına düştü. Hareketsiz bir şekilde kalan Polenko’nun son anları da kamera kayıtlarına yansıdı. Olay yerine giden ekipler, kadının hayatta kaldığını açıklasa da hastaneye kaldırılan Polenko’nun yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybettiği duyuruldu.

Dünyayı Gezdiğini Instagram’dan Paylaşıyordu

Moskova ve Soçi’de güzellik alanında çalışan ve Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla dünyayı gezdiğini herkese gösteren Polenko, daha önce Dubai ve Mısır gibi ülkelerde de pozlar verdiği görülüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.