DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suç Duyurusu Dilekçesi UCM’ye İletildi

Suç Duyurusu Dilekçesi UCM’ye İletildi

ABONE OL
Mart 19, 2024 16:02
Suç Duyurusu Dilekçesi UCM’ye İletildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şilili Delegasyon UCM’ye Suç Duyurusu Dilekçesi Sundu

Şilili hukukçu ve eski büyükelçi Nelson Hadad, Senatör Francisco Chahuan ve İspanyol akademisyen Rodolfo Marcone-Lo Presti’den oluşan bir delegasyon, Suç Duyurusu Dilekçesi’ni UCM’ye iletildi.

İsrail Savaş Kabinesi Üyeleri Hakkında Suç Duyurusu

Eski Büyükelçi Hadad, İsrail savaş kabinesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunarak, Doğu Kudüs, Gazze Şeridi ve Batı Şeria’da Filistin halkına karşı işlenen soykırım, insanlığa karşı suç ve savaş suçlarına ilişkin delilleri UCM’ye sunduklarını belirtti.

Adalet Arayışı ve Sorumluların Hesap Vermesi İsteği

Hadad, sorumluların adalet önünde hesap vermesini talep ederek, sivillere karşı işlenen suçların hesabının sorulmasını istediklerini vurguladı. Ayrıca, UCM’den Filistin soruşturması için beklentilerinin olduğunu belirtti.

Filistin Halkının Hakları ve Adalet Mücadelesi

Akademisyen Presti ise Gazze’deki durumu vurgulayarak, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Presti, UCM’nin aldığı delilleri işleme sürecinde zorluklar yaşadığını ifade ederek, zaman problemine dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.