DOLAR 32,3629 -0.04%
EURO 34,8792 0.18%
ALTIN 2.388,79-0,32
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’dan Önemli Açıklamalar

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’dan Önemli Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 22, 2024 19:58
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’dan Önemli Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Mayıs Programı Bursa’da Gerçekleşecek

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay , bu yılki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü programının Bursa ‘da düzenleneceğini açıkladı. Programın ana gündeminin vergi olduğunu belirten Atalay, “Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması lazım” dedi.

Asgari Ücrete Yapılmayacak Artış Eleştirisi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ‘ın 2024 yılı için asgari ücrete artış yapılmayacağı yönündeki açıklamalarını eleştiren Atalay, enflasyonun durdurulması gerektiğini vurguladı. Atalay, “Enflasyonu durdurmadan, parayı verirseniz paranın bir hükmü kalmıyor” şeklinde royalbet twitter konuştu.

Anayasa Değişikliği ve İş Kazalarına Tepki

Atalay, Türkiye’de anayasa değişikliğine ihtiyaç olduğunu belirterek, işçi haklarının güçlendirilmesi gerektiğini savundu. Ayrıca, son dönemde yaşanan iş kazalarına da dikkat çeken Atalay, iş sağlığı ve güvenliğinin öneminin vurgulayarak, işverenlerin sorumluluklarını hatırlattı.

Atalay’ın açıklamalarıyla birlikte, sendikaların, sivil toplum örgütlerinin ve devletin işçi hakları ve iş güvenliği konularında daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerektiği bir kez daha gündeme taşındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.