DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Twitter Şifremi Unuttum

Twitter Şifremi Unuttum

ABONE OL
Aralık 8, 2023 14:02
Twitter Şifremi Unuttum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Twitter Hesabıma Nasıl Ulaşabilirim?, Twitter Şifre Yenileme Nasıl Yapılır?, Twitter Şifremi Unuttum, Detaylar yazımızda…

Twitter şifrenizi unuttuysanız hesabınıza tekrar giriş yapabilmek için üyelik işleminizi gerçekleştirirken kullanmış olduğunuz mail adresinizle şifre sıfırlama işlemi yapabilirsiniz. Hesabınızın şifresini yeniden oluşturmak için yapmanız gerekenler:

  • Twitter oturum açma ekranına giriş yapıp kullanıcı adınızı girin ve altta yer alan “şifreni mi unuttun?” linkine tıklayın
  • Üyelik işleminizi gerçekleştirirken kullandığınız e-posta veya telefon numaranızı girin
  • Şifrenizi sıfırlama işlemi için e-posta adresinizi yazın
  • Twitter uygulamasının yazdığınız e-posta adresine göndermiş olduğu şifre sıfırlama linkine tıklayın
  • Açılan ekranda yeni şifrenizi oluşturun

Şifresi unutulan Twitter hesaplarınız için yukarıdaki talimatları yerine getirmeniz halinde yeni şifreniz ile oturum açmanız mümkündür. Hesabınızda yer alan gönderi ve diğer özellikler birebir aynı kalarak kullanıma devam edebilirsiniz. Takipçi sayınızı hızlı şekilde artırmak için Popigram.com’ dan Twitter Türk takipçi satın al seçeneklerine ulaşabilir güvenli bir şekilde işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Eski Twitter Hesabıma Nasıl Ulaşabilirim?

Bazı kullanıcılar hesaplarınızı kısa bir dönem için veya kalıcı olarak silinmesi için “Devre Dışı Bırak” işlemi ile kapatmaktadır. Hesabınızın tekrar kullanıma açılması için devre dışı bırakma işlemi yapıldıktan 30 gün içinde aynı kullanıcı adı ve şifrenizle oturum açmanız gerekmektedir. Aksi halde Twitter hesabınızı kalıcı olarak silebilir. Eski hesabınızdaki takipçi sayınızı zamandan tasarruf sağlayarak artırmak için Popigram.com adresini ziyaret edebilir Twitter takipçi satın al paketlerine 19 TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Twitter Şifre Yenileme Nasıl Yapılır?

Şifrenizi sıfırlama işlemi yaparak yenilemeniz mümkündür. Sıfırlama işlemi yapmadan şifre yenileme işlemi için Twitter profil ayarlarınızdan şifre değişikliği yapabilir istediğiniz karakterleri kullanarak yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

Twitter Hesap Kilidi Nasıl Kaldırılır?

Hesabınıza girerek “hesabınız kilitlenmiştir” bildirimini açmalısınız. Başlat butonuna basarak telefon numaranızı girin ve gelen onay kodunu yazarak doğrulama işlemini tamamlayın. Onay kodunu Gönder işlemini yapıldığında kilit açılacaktır. Hesabınızın kilitlenmesine engel olmak için aktif kullanıcı olmanız gerekir. Takipçi sayınızın artması, daha fazla retweet ve yorum seçeneklerini Popigram.com Twitter paneline girerek bulabilir, sizin için en uygun paketlere uygun fiyatlar ve ekstra indirimler ile ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.