DOLAR 32,2216 -0.08%
EURO 34,6442 -0.12%
ALTIN 2.396,480,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yalı Çapkını Dizisi Final Yapacak mı?

Yalı Çapkını Dizisi Final Yapacak mı?

ABONE OL
Aralık 15, 2023 03:04
Yalı Çapkını Dizisi Final Yapacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Sezon İddiaları

İkinci sezonuyla büyük bir ilgiyle izlenen Yalı Çapkını dizisi, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Ancak son zamanlarda diziye dair çıkan haberler, izleyicileri şaşırttı. Dizinin final yapacağı iddiaları, hayranlarını endişelendirdi.

Tadında Bırakalım

Yalı Çapkını ekibinin artık tadında bırakalım dediği ve bu nedenle diziye final yapılacağı söylentileri kısa sürede yayıldı. Ancak gazeteci Sina Koloğlu’nun yaptığı açıklama, bu iddiaları çürüttü.

Yeni Sezon Prototipi

Sina Koloğlu, yayıncı kuruluşla iletişim kurduğunu ve dizinin yeni sezon prototipi içinde yer alacağını öğrendiğini belirtti. Koloğlu, “Bu kadar reyting getiren bir diziyi bitirmek olur mu?” dediğini ve yayıncı kuruluştan “Hatta senaryoyu daha da geliştirerek yeni sezona hazırlık yapılacak” yanıtını aldığını aktardı.

Yalı Çapkını dizisinin daha heyecan dolu bölümleriyle izleyici karşısına çıkacağı ve yeni sezon için çalışmalara başlandığı haberleri, hayranlarına umut verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.