DOLAR 32,3427 0.19%
EURO 35,1184 -0.19%
ALTIN 2.238,94-0,19
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ali KANATA kimdir ?

Ali KANATA kimdir ?

ABONE OL
Ekim 14, 2021 13:16
Ali KANATA kimdir ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Kanata; Daha çok sosyal medyadan eğitim danışmanı ve İnstagram fenomeni olarak tanınıyor.

Ali KANATA  1 Eylül 1995 Şanlıurfa Viranşehir doğumludur.  Ali Kanata  İnstagram hesabından yılda yaklaşık olarak 40 bin öğrenciye ücretsiz rehberlik ediyor. Bu rehberlik neler mi içeriyor?

Eğitime ciddi anlamda önem veren Ali Kanata, öğrencilere gerek okul alanında, gerek ders alanında, gerek sınav süreçleri ve gerektiğinde hayat, yaşam alanında her türlü öğrencilere ve takipçilerine destek olmayı öngörüyor.

Ali Kanata “ İnstagram üzerinden hiç tanımadığım öğrencilere bilgi vermek beni mutlu ediyor “ diyen Ali KANATA ,

Hem lise ,

Hem üniversite ,

Hem üniversite hazırlık öğrencilerine instagram hesabı sayesinde öğrencilere ücretsiz rehberlik yapıyor.

Özellikle şuna da dikkat çektiğini belirtiyor; ” sürekli eğitim sisteminin alınan karalar ve alınan tedbirler doğrultusunda ufak çaplı değişmeler gösterdiği oluyor. Bunu kabul etmemek, kınamak yada protesto etmek doğru değil. Çünkü sonucu değiştirmeyecek, eğitim sisteminde alınan karalara karşı çıkarak enerji harcamaktansa, değişmeyecek olan sunucu kabul edip enerjimizi çalışmalarımıza harcadığımızda başarılı oluruz.”  diye düşündüğünü belirti Ali Kanata.  Öğrencilerin maddi açıdan zor şartlarda olduğunu düşündüğü için Instagram ve tüm sosyal medya hesaplarında kırtasiye malzemeleri çekilişleri düzenleyerek öğrencilere bir katkıda bulmak öğrencilere faydalı olur diye yaptığı bilinmektedir.

Öğrencilere ve yüksek takipçi kitlesine sürekli başarı ve motivasyon kaynağı olan Ali kanata;  çalışmak  için en çok sevdiğimiz işi seçin ama başarılı olmak için işinizi en iyi şekilde yapın diye sürekli takipçisine ve öğrencilere moral motivasyon kaynağı olmaktan geri kalmamış.

Web Sitesi: http://alikanata.com/

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.