DOLAR 32,3397 0.18%
EURO 35,2154 0.06%
ALTIN 2.247,510,19
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modacı Elif Akar’ın Kaleminden 2022 İlkbahar-Yaz Moda Sezonuna Dair

Modacı Elif Akar’ın Kaleminden 2022 İlkbahar-Yaz Moda Sezonuna Dair

ABONE OL
Nisan 29, 2022 10:58
Modacı Elif Akar’ın Kaleminden 2022 İlkbahar-Yaz Moda Sezonuna Dair
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022 ilkbahar-yaz moda sezonuna; rengârenk, hızlı ve canlı bir giriş yapmış bulunmaktayız.

Son yılların aksine oldukça canlı; yeşillerin, sarıların, pembelerin, fuşyaların yani kısacası renk yelpazesi oldukça canlı ve geniş olan bir moda sezonuna adım attık. Soft renkler yerini göz alıcı, çarpıcı VD Vintage tarzına bıraktı.

Croplar, oversize modeller son yılların trendleri arasında yer almaya başladı. Bunun yanısıra döpiyesler, tulumlar, tam kalıp ve klasik kesim modeller, 2022 ilkbahar-yaz moda sezonunda da raflarda yerini aldı.

Şıklığın yanı sıra rahat giyimide tercih eden yaz sezonunun vazgeçilmezi kimonalar rengârenk ve rahat tarzı ile yeni sezonun çokça tercih edilenlerinden oldu.

Siyahlar, kahverengiler; kısacısı bir çok kadının vazgeçmediği renkler de sezonda yerini canlı göz alıcı ve çarpıcı renklere bıraktı. Bu sezon bizi çok renkli modeller bekliyor. Turucuların, sarıların, yeşillerin bir arada kullanıldığı masgülen tarzın yerini; feminen tarza bıraktığı bir 2022 ilkbahar-yaz moda sezonu bizleri bekliyor.

Bu senin modası vazgeçilmezi tabiki döpiyesler. Bunun yanısıra spor tarzdan vazgeçmeyen casual tarz; hem şıklığından hem de tarzından ödün vermeyen kadınların tercihleri arasında yer alıyor. 2022 krepler ve satenlere sıkça rastlıycağımız bir sezon olacak geçecek gibi görünüyor.

Şimdiden takipçilerime şıklıklarıyla akıllardan silinmeyecekleri, tercih ettikleri canlı renkler kadar hoş; şeker tadında bir bayram diliyorum.

Bize sosyal medya da;
https://instagram.com/setrizerafetcom adresi üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.