DOLAR 32,6060 0.37%
EURO 34,6955 -0.12%
ALTIN 2.516,941,32
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayna Merkezi Ceo’su Fatih Arslan Aynaların Önemini ve Etkisini Anlatıyor
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Ayna Merkezi Ceo’su Fatih Arslan Aynaların Önemini ve Etkisini Anlatıyor

Ayna Merkezi Ceo’su Fatih Arslan Aynaların Önemini ve Etkisini Anlatıyor

ABONE OL
Ekim 4, 2021 14:11
Ayna Merkezi Ceo’su Fatih Arslan Aynaların Önemini ve Etkisini Anlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurulduğu günden bu yana aynı sektöründe 30 yıldır faaliyet yürüten Ayna Merkezi şimdilerde çiçeği burnunda son derece başarılı bir ceo ile faaliyetlerini yürütüyor. Ayna merkezinin başarılı CEO’su Fatih Arslan aynanın etkilerinin bireylerin sanılanın aksine daha önemli ve büyük olduğunu ifade ediyor. Yapılan akademik araştırmalardan da bahseden Fatih Arslan, kaliteli şık ve doğru şekilde konumlandırılmış aynaların özellikle kadınların psikolojik dünyasında önemli olumlu etkilere sahip olduğunu bildiriyor. Fatih Arslan, “Aynalar yüzyıllardır ülkemizde dünyada hem işlevsel hem de dekoratif amaçlarla kullanılan en önemli ürünlerden biri. Bu nedenle Ayna üretimi özellikle modern dünyada daha fazla karşımıza çıkan bir aksesuar. Biz de aynı merkezi olarak kaliteden ve ilkeli duruşumuzdan ödün vermeden bu önemli aksesuarları üretim ve satışını gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Koronavirüs pandemi sürecinde dekorasyon alanında bir duraksama beklerken bireylerin özellikle de evden çalışma koşulları ve sokağa çıkma yasağı nedeni ile evdeki dekorasyon işlemlerine daha fazla yoğunluk kazandırdığını ifade etti. Fakat buna rağmen hiçbir şekilde fiyat artışı yoluna gitmediklerini belirten Fatih Arslan, “Bizler için müşterilerimizin ve özellikle de kadınların kendilerini daha iyi ve daha mutlu hissetmeleri en önemlisi. Özellikle de herkesin işsiz kaldığı ve evden çalışma koşullarının yoğunluk kazandığı koronavirüs pandemi sürecinde elbette bireyler evlerine daha güzel bir forma kavuşturmak isteyeceklerdir. Bu süreçte fiyat artışına gitmek hiç etik bir tutum olmayacaktı.” ifadelerini kullandı.

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.