DOLAR 32,3704 -0.22%
EURO 34,8271 0.18%
ALTIN 2.440,310,08
BITCOIN 2039932-1,47%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bolu Belediye Başkanı Yabancı Öğrenci Sorununa Dikkat Çekti

Bolu Belediye Başkanı Yabancı Öğrenci Sorununa Dikkat Çekti

ABONE OL
Nisan 15, 2024 23:00
Bolu Belediye Başkanı Yabancı Öğrenci Sorununa Dikkat Çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yabancı Öğrenci Artışını Eleştirdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, Karabük Üniversitesi’nde yaşanan yabancı öğrenci artışının Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde de yaşanmaya başladığını dile getirdi.

Yabancı Öğrenci Sayısı 15 Katına Çıktı

Özcan, Bolu’da yabancı öğrenci sayısının 3 yılda 15 katına çıktığını belirterek, “Karabük Üniversitesi sayesinde, oradaki eski rektörün sayesinde ve sonrasında onun akıl hocası ve şu anda Bolu’da görev yapan İbrahim Kürtül sayesinde bütün dünyaya rezil olduk.” dedi.

İbrahim Kürtül’ün Görevden Alınmasını İstedi

Özcan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile öğrencilerin getirilmesini organize ettiğini iddia ettiği İbrahim Kürtül’ün görevden alınmasını isteyerek, “Bu rektör derhal görevden alınmalı.” açıklamasında bulundu.

Özcan, ayrıca şunları da söyledi: “Bolu üniversitesini, taşra üniversitesi bellediniz de buraya mı çökmeye çalışıyorsunuz? Devletin görevlilerini, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığını, Valimizi göreve davet ediyorum. Bu iş daha fazla büyümeden önlem alınması lazım. İbrahim Kürtül denen şahıstan üniversite bugün, Bolu bugün kurtulmalıdır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.