DOLAR 32,3388 0.17%
EURO 35,1360 -0.14%
ALTIN 2.241,73-0,06
BITCOIN 2077131-5,64%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cemil Kan ‘’Üç yanlış, tek doğru’’ Şarkısı ile Dikkatleri Üzerine Çekti
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Cemil Kan ‘’Üç yanlış, tek doğru’’ Şarkısı ile Dikkatleri Üzerine Çekti

Cemil Kan ‘’Üç yanlış, tek doğru’’ Şarkısı ile Dikkatleri Üzerine Çekti

ABONE OL
Ekim 22, 2021 12:00
Cemil Kan ‘’Üç yanlış, tek doğru’’ Şarkısı ile Dikkatleri Üzerine Çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplumsal yaşama duyarlılığı ile bilinen Sanatçı Cemil Kan imzasını taşıyan ‘’Üç yanlış, tek doğru’’ adlı parça, ünlü ismin diğer şarkıları gibi müzik listelerini kasıp kavuruyor. Şimdiden sosyal medyada ve müzik paylaşım platformlarında kısa sürede ilgi toplayan şarkı özellikle genç jenerasyonun sıklıkla dikkatini çekiyor. Yayınlandığı günden bu yana hem mekanların hem de bireysel dinleyicilerin vazgeçilmezi olan ‘’Üç yanlış, tek doğru’’ ile Sanatçı müzik kariyerindeki tırmanışını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon yaptığı ‘’Şifa Niyetine’’ adlı şarkısını kadınlara ve kadın haklarına adayan Cemil Kan bu anlamda toplumsal duyarlılığını devam ettiriyor. Sanatçı ‘’Üç yanlış, tek doğru’’ adlı şarkısını da LGBTQ bireylerin varoluş mücadelelerine adamayı düşündüğünü ifade ediyor.

Müziğe babasının üç telli kalmış eski gitarı ile başladığını ifade eden Cemil Kan, ‘’Müzik küçük yaşlardan beri tutkum. Hayatımın merkezinde müzik var. Ve eğitimimi de bu yönde tamamlamayı seçtim. İnsanlara sanatımı sunmayı ve sanatın gücü ile hayatı daha da yaşanabilir kılmayı seviyorum.’’ diyerek müzik sevgisini anlatıyor.

Oldukça üretici bir sanatçı olan Cemil Kan, birçok eserini kendi stüdyosunda hazırlıyor. Özellikle pandemi sürecindeki kısıtlamaların verimliliğini arttırdığını vurgulayan Kan, ‘’Süreç zor olsa da bunu avantaja çevirmeyi bildim. Yeni eserleri oluşturmak ve bunu topluma kazandırmak için kendimle baş başa kalma fırsatı buldum.’’ diyerek süreci değerlendiriyor.

Şu sıralar adını sık duyduğumuz ‘’Üç yanlış, tek doğru’’ adlı şarkının daha uzun bir süre gündemde kalacağı tahmin ediliyor.

Web Site: http://cemilkan.com/
İnstagram: https://www.instagram.com/cemilkanderebasi/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.