DOLAR 32,5674 0.01%
EURO 34,9478 0.11%
ALTIN 2.430,370,04
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHZ Ne Demek? CHZ Yorumları

CHZ Ne Demek? CHZ Yorumları

ABONE OL
Ocak 22, 2022 08:10
CHZ Ne Demek? CHZ Yorumları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kripto para birimleri dünya çapında en çok alımı yapılan sanal para birimlerindendir. Bunlar arasında son zamanlarda merak edilen sanal para birimi ise CHZ açılımı ile Chiliz ne olduğudur. Sizler için CHZ hakkında merak edilen tüm detayları derledik.CHZ Ne Demek? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Kripto Para Chiliz Coin Nasıl Alınır?İşte merak edilen tüm detaylar…

CHZ Ne Demek?

CHZ ne demek? CHZ açılımı Chiliz demektir. Chiliz kripto parasının kısaltılmış haline CHZ denilmektedir. CHZ coin olarak da bilinen sanal para birimidir.

Chz Coin kimin?

Son zamanlarda gündemde olan para birimlerindenChz Coin kiminolduğumerak edilmekte. Chiliz kısa adıyla CHZ, spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan kripto para birimi olarak tanımlanmaktadır. Chiliz kısaca CHZ, AlexandreDreyfus ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 2018’de piyasaya sürülen sanal para birimidir. Sanal para birimi olan CHZ, Socios.com platformunun hizmet token’ı olarak kullanımı yapılmaktadır.

Kripto Para Chiliz Coin Nasıl Alınır?

Chiliz coin hakkında en sık karşılaşılan durumlardan biriside nasıl alınabileceğidir.  Chiliz satın almak oldukça kolaydır. Market uygulamasına baktıktan sonra chiliz kripto parasını birçok kripto alışverişi sağlayan siteden almak mümkün olmaktadır. Chiliz satın almak isteyenler için bu sitelerden bir tanesine üye olmanız gerekmekte.  Bu siteler tarafından sizlerden birkaç istek istenecektir. Bunlar; ilk olarak KYC doğrulaması yapmanız. KYC doğrulamasını yaptıktan sonra hesabınız aktif olacaktır. Ardından chiliz satın almak için siteye yatırım yapmış olmanız gerekiyor. Siteye doğrudan Türk lirası aktarımı yapabilirsiniz. Bu şekilde chiliz coin almış olursunuz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.