DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreninde Konuştu
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreninde Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreninde Konuştu

ABONE OL
Mart 10, 2024 23:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreninde Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un Ulaşımını Rahatlatacak Projeleri Hız Kesmeden Devam Ettiklerini Vurguladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı’nın açılışı dolayısıyla Molla Gürani İstasyonu’nda düzenlenen törende konuştu. Erdoğan, İstanbul’un ulaşımını rahatlatacak bir projenin açılış nedeniyle vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. Ocak ayının son günlerinde İstanbul Havalimanı’na kadar uzanan 37,5 kilometrelik metro hattının Gayrettepe ile Kağıthane arasındaki bölümünü hizmete sunduklarını aktardı. Ayrıca, İstanbul’a kazandırılan metro hatlarının yanı sıra turizm, spor, gezinti ve bisiklet imkanlarıyla şehre değer kattıklarını vurguladı.

İstanbul’un Ulaşım Sorununu Hafifletmeyi Görev Edindiklerini Belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan Rakiplerine Yüklenerek Projelerini Savundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un giderek ağırlaşan trafik sorununu hafifletmeyi amaçladıklarını ve rakiplerinin yaptıkları projeleri sorguladı. Erdoğan, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı’nın İstanbul’un yaşamını kolaylaştıracağını ve vatandaşların daha konforlu seyahat edebileceğini ifade etti. Ayrıca, İstanbul’a ekonomik anlamda da katkı sağlayacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un Geleceğine Yönelik Hedeflerini ve Vizyonunu Paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un geleceği için yapılan planları ve hedeflenen projeleri anlattı. Ulaşım sorununu çözmek adına raylı sistem ağını genişletme ve deniz ulaşımını artırma gibi adımların atılacağını belirtti. Ayrıca, depreme karşı şehrin hazırlıklı hale getirilmesi ve İstanbul’un daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.