DOLAR 32,3793 0.18%
EURO 35,0612 -0.13%
ALTIN 2.324,260,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

D Maris Bay Bu Yaza Özel Wellness Programları ile Konuklarına Ruhsal ve Bedensel Dinlenmenin Yolunu Sunmaya Devam Ediyor!
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • D Maris Bay Bu Yaza Özel Wellness Programları ile Konuklarına Ruhsal ve Bedensel Dinlenmenin Yolunu Sunmaya Devam Ediyor!

D Maris Bay Bu Yaza Özel Wellness Programları ile Konuklarına Ruhsal ve Bedensel Dinlenmenin Yolunu Sunmaya Devam Ediyor!

Ege Denizi ve Akdeniz’in buluştuğu büyüleyici Datça Yarımadası’nın en güzel koylarından birinde konumlanan D Maris Bay, bünyesinde yer alan Mytha SPA, Bodyism ve sunduğu birçok spor ve wellness deneyimleri ile fark yaratıyor. D Maris Bay, Temmuz-Eylül ayları arasında da alanının önde gelen profesyonellerini ağırlamaya devam ediyor. Holistic Impact, Kemmy Gitchaba, Bodyism Lily Wickens, Lotti Sorrell ve Rebecca Osborne ile D Maris Bay’de olacak.

ABONE OL
Temmuz 15, 2022 12:20
D Maris Bay Bu Yaza Özel Wellness Programları ile Konuklarına Ruhsal ve Bedensel Dinlenmenin Yolunu Sunmaya Devam Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Datça Yarımadası’ndaki tüm koya hâkim büyüleyici konumuyla dünyanın en sıra dışı otellerinden D Maris Bay 10. Yılını kutladığı bu yaz sezonunda konuklarına çok özel wellness ve spor aktiviteleri sunuluyor. D Maris Bay’ın Mytha SPA’da başlattığı özel Visiting Practitioner programı ile wellness alanında dünya çapında ünlü, uzman doktorları ve sağlıklı yaşam koçları ağırlanıyor ve Mytha Spa’da yaz sonuna kadar birbirinden farklı konularda uzman 4 doktor ile çok özel terapiler bulunuyor. Dünyanın dört bir yanında kulüpleri olan ve Londra’nın ikonik semti Notting Hill’de bir kulübe sahip lüks sağlıklı yaşam markası Bodyism ile de yaz sezonu boyunca bedene, zihne, kalbe ve ruha iyi gelecek spor programları ilgiyle devam ediyor.

 

D Maris Bay, 30 Temmuz’a kadar Holistic Impact, Kemmy Gitchaba’yı ağırlayacak. Kemmy Gitchaba, vücudun yapısı ve işlevi ile çalışan bireyin refahının iskelete, kaslara, bağlara ve bağ dokularının birlikte düzgün çalışmasına bağlı olduğu prensibine dayanan Osteopati bakımları, hamilelik dönemine özel vücudun gerginlik alanlarını rahatlatmaya yönelik anne ve bebek bakımları ve özel Osteopatik Spor masajı ile çok farklı deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor.

 

Sezon içerisinde ayrıca 3 Ağustos – 31 Ağustos arası Ayurveda, Sağlıklı Yaşam ve Beslenme konusunda uzman, Hintli Naturopatik Doktor ve yoga uzmanı Dr. Gopal Govindasamy, 5 Eylül – 30 Eylül arası ise dünyaca ünlü İngiliz sağlık ve wellness koçu, osteopath Ana Mattos’u, ağırlayacak Mytha Spa çok farklı deneyimler sunulacak.

 

Dünyaca ünlü lüks sağlıklı yaşam markası Bodyism D Maris Bay’de büyük ilgi görüyor…

D Maris Bay 10. Yıla özel Welness Ritüelleri ile ise konuklarına ruhsal ve bedensel dinlenmenin yolunu sunmak için dünyaca ünlü lüks sağlıklı yaşam markası Bodyism’i bu yaz sezonunda bünyesine kattı. D Maris Bay’de yer alan Bodyism yaz sezonu boyunca farklı antrenörleriyle, butik kişisel eğitim seansları ve küçük grup sınıflarının eşsiz bir karışımını sunarak Bodyism etkisini hissettiriyor.

 

D Maris Bay’e gelen ilk antrenör eski profesyonel bir yüzücü olan Alfie’nin ardından Temmuz ve Ağustos aylarında Bodyism Pilates uygulaması için yeni bir method geliştiren Lily Wickens, dövüş sanatına olan tutkusu ile tanınan, tüm hareketlerine sevgi katarak fonksiyonel zindelik kuran Lotti Sorrell ve yoga, Pilates alanında uzman kişisel antrenör Rebecca Osborne D Maris Bay’de misafirleri ile buluşmaya geliyor.

 

20 Temmuz’a kadar devam edecek Bodyism Pilates uygulaması ile D Maris Bay’de yer alacak Lily Wickens hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından sevilen dersleri ile tanınan barre ve bale öğretmenidir. Lily’nin seansları daha uzun, daha güçlü, daha esnek ve berrak bir zihinle hissetmenizi sağlıyor. 1 Eylül’e kadar Bodyism ile D Maris Bay’de olacak Lotti Sorrell gelenekselden uzak, çağdaş spor teknikleri ile vücudunuza sıfırdan refah sağlamaya hazırlanıyor. On yıl önce Yogaya, bedeni ve zihni birbirine bağlama yeteneğine tutkuyla bağlanan Rebecca Osborne ise 30 Temmuz – 1 Eylül arasında Bodyism felsefesini öğretmek, özel yoga ve Pilates dersleri vermek için D Maris Bay’de olacak.

 

D Maris Bay Yelken Okulu da tüm yaz boyunca hem yetişkinler hem de 12 yaş ve üzeri çocuklar için düğüm atma, dümen, alabora, yanaştırma, tramola, rüzgâra karşı ilerlemeyi öğreten teorik ve pratik dersler değişik hobiler deneyimleme fırsatını sunuyor.

 

D Maris Bay sizi su altı dalış derslerinden, tenis kortlarından özel yat turlarına, ailelere de uygun, herkesin keyif alacağı aktiviteler ile tatili yapmanın keyfine vardırıyor. D Maris Bay, sizi sunduğu tenis, su sporları, açık hava spor deneyimleri, yürüyüş parkurları ve çok daha fazlasıyla birlikte heyecan dozu yüksek maceralara atılma fırsatı sunuyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.