DOLAR 32,5089 -0.11%
EURO 34,9641 0.35%
ALTIN 2.429,950,29
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eski Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın Taliban’a övgüler sundu
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Eski Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın Taliban’a övgüler sundu

Eski Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın Taliban’a övgüler sundu

ABONE OL
Ağustos 16, 2021 20:21
Eski Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın Taliban’a övgüler sundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman tepki çekiyor. Daha önce içkilerden alınan vergilerle maaşının ödendiği eleştirilerine “Haram ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım” diye cevap veren ve son olarak Tokyo’daki olimpiyatlarda tarihi bir başarıya imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı “edepsiz” giyindiği için eleştiren Boynukalın, yeni bir açıklamasıyla yeniden gündeme geldi.

Afganistan’da ilerleyişini hızlandırarak başkent Kabil’e giren ve ülke yönetimini ele alan Taliban’a güzellemelerde bulunan Boynukalın, “Afgan halkının büyük çoğunluğuna göre Taliban işgale karşı duran bir milli mücadele hareketidir. Ülkenin tamamını neredeyse savaşsız teslim almışlardır.”ifadelerini kullandı.

Açıklamasının tamamında Boynukalın Taliban ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Afganistan milli mücadele zamanı ve her zaman bize dost ve kardeş olmuş bir ülkedir. Afgan halkının büyük çoğunluğuna göre Taliban işgale karşı duran bir milli mücadele hareketidir. Ülkenin tamamını neredeyse savaşsız teslim almışlardır. Bize düşen kardeş ve Müslüman Afgan halkının yanındaolmaktır. Allah yardımcıları olsun, hak ve adaletle hükmetmelerini sağlasın, ne bizi ne onları bir daha işgale uğratmasın.”

Eski Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın Taliban'a övgüler sundu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.