DOLAR 32,4586 -0.11%
EURO 34,7488 -0.67%
ALTIN 2.434,65-0,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evlenen Çiftlere Mert Davetiyeden Yeni Nesil Sanal Davetiye

Evlenen Çiftlere Mert Davetiyeden Yeni Nesil Sanal Davetiye

ABONE OL
Kasım 30, 2021 07:58
Evlenen Çiftlere Mert Davetiyeden Yeni Nesil Sanal Davetiye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her geçen gün gelişen ve daha fazla hayatımıza giren teknoloji tüm diğer alanlarda olduğu gibi geçmişten gelen alışkanlıklarımızı da değiştiriyor. Günümüzde tüm sektörlerde teknolojinin getirdiği faydalardan yararlanarak hizmet veriliyor. Teknolojik gelişime ayak uyduran firmalar sektörlerinde her zaman bir adım öne çıkıyor. Verilen hizmetin kalitesi artıyor, hizmet süreleri kısalıyor. Hem alıcı hem de satıcı daha sorunsuz ve kolay bir ticaret gerçekleştirmiş oluyor. Böylece iki tarafın memnun kaldığı süreç tamamlanıyor.

Uzun yıllardır davetiye sektöründe başarıyla hizmet vermekte olan Mert Davetiye firması hazırladığı internet sitesi üzerinden tüm Türkiye’ye kolay ve hızlı davetiye siparişi imkanı sunuyor. Davetiyelerin tasarımından baskısına, müşterilerden sipariş alımından kargo ile teslimine kadar büyük bir emek veriliyor. Firmanın hazırlamış olduğu binlerce farklı davetiye modeline talep oldukça fazla. Bir çok kişinin tercih ettiği geleneksel modellerden farklılık arayanlara hitap eden yeni konsept modellere kadar geniş ürün yelpazesinde hizmet veren firma her yıl evlenecek yüzlerce çiftin davetiyelerini tasarlıyor. Uzun yıllar saklanan davetiyeler, düğün ve nişan günlerine ait hoş bir hatıra olarak görülüyor. Çiftleri kendilerine uygun davetiyeyi bulmak için sokak sokak gezme derdinden kurtaran ve evlerinden çıkmadan internet üzerinden davetiye seçim imkanı sunan Mert Davetiye’nin “Sanal Davetiye” hizmeti de oldukça ilgi çekici.

Çok uzak olmayan bir gelecekte alışık olduğumuz kağıt davetiyelerin yerini alması beklenen sanal davetiyeler şimdilik sektörde çok fazla yaygın değil. Bildiğimiz standart davetiyelerin üzerinde yer alan bilgilerin çok daha fazlasını hatta düğün fotoğrafları ve ziyaretçi defterini içeren sanal davetiyeler ömür boyu internet üzerinde kalmasının avantajı ile çok daha uzun süreli bir hatıra anlamı taşıyor. Firma bu anlamda geleceğe yatırım yaparak sanal davetiye hizmetini normal davetiye satın alan müşterilerine özel olarak hediye olarak sunuyor. Mert Davetiye firmasından seçeceğiniz herhangi bir davetiye modelini sipariş verdiğinizde isterseniz ek olarak herhangi bir ücret ödemeden sanal davetiyeniz hazırlanarak teslim ediliyor. Böylece hem geçmişten beri kullanılan en kaliteli baskıya sahip davetiyeleriniz tasarlanarak adresinize kargo ile yollanıyor hem de yeni nesil sanal davetiyeniz oluşturularak internet üzerinde kalıcı bir hatıraya sahip oluyorsunuz.

Konu hakkında daha detaylı bilgiyi Mert Davetiye resmi instagram hesabı olan https://www.instagram.com/mertdavetiye/ adresinden veya firmanın mertdavetiye.com isimli web sitesinden alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.