DOLAR 32,3808 -0.13%
EURO 34,6631 -0.42%
ALTIN 2.411,71-0,95
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 17, 2024 20:01
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın Finansal Durumu ve Borçlarla İlgili Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün 9 aylık bilançosunda kâr açıkladıklarını belirterek, faiz sarmalından kurtulmak için Bankalar Birliği’ne olan borcun kapatılması gerektiğini vurguladı. Özbek, bu konuda hazırlıkların son aşamaya geldiğini ve 2024 yılı içinde yapılacak başkanlık seçimi öncesinde bu durumu çözeceklerini ifade etti.

Florya’dan Kemerburgaz’a Taşınma Kararı ve Kemerburgaz Tesisleri

Özbek, Galatasaray’ın gelecek sezon Florya’daki tesislerden ayrılarak yeni yapılan Kemerburgaz’a taşınacağını duyurdu. Ayrıca, Kemerburgaz Tesisleri’nde devam eden inşaatın sezon başında tamamlanacağını belirten Özbek, bu konuda da detaylı bilgi verdi.

Süper Kupa Maçı ve Diğer Gelişmeler

Özbek, Fenerbahçe’nin U19 takımıyla sahaya çıktığı Şanlıurfa’daki Süper Kupa maçıyla ilgili gündem yaratacak ifadeler de kullandı. Ayrıca, Bankalar Birliği borcundan kurtulmak için atılması gereken adımlardan birinin de Florya Tesisleri’nden Kemerburgaz’a taşınma olduğunu vurguladı. Özbek’in ayrıca bütçe konusunda yapılacak olan genel kurul toplantısına dair açıklamaları da dikkat çekiciydi.

Taraftarlara ve Oyunlara Karşı Tavsiyeler

Özbek, taraftarları saha dışına çekmeye yönelik oyunlara karşı dikkatli olmalarını ve sakin kalmalarını istedi. “Pis bir oyun oynamaya devam ediliyor. Biz bu oyunun parçası olmayacağız. Sahanın içinde gereken cevabı onlara fazlasıyla vereceğiz.” ifadeleriyle taraftarlara güven verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.