DOLAR 32,2867 -0.02%
EURO 35,0977 -0.01%
ALTIN 2.467,110,05
BITCOIN 2106890-1,38%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Süper Lig Şampiyonluğuna Doğru Emin Adımlarla İlerliyor
  • İlk Haberler
  • Spor
  • Galatasaray, Süper Lig Şampiyonluğuna Doğru Emin Adımlarla İlerliyor

Galatasaray, Süper Lig Şampiyonluğuna Doğru Emin Adımlarla İlerliyor

ABONE OL
Nisan 29, 2024 20:03
Galatasaray, Süper Lig Şampiyonluğuna Doğru Emin Adımlarla İlerliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Zirvedeki Yerini Koruyor

Galatasaray, Süper Lig’de liderliğini sürdürüyor. Fenerbahçe’nin dört puan önünde 93 puanla zirvede bulunan sarı-kırmızılı ekip, şampiyonluk için iddialı bir şekilde ilerliyor.

Üstün Performans ve Rekorlar

Galatasaray, son olarak deplasmanda Adana Demirspor’u 3-0 mağlup ederek üst üste 15 lig galibiyeti alarak puan rekorunu kırdı. Okan Buruk‘un yönetimindeki takım, şampiyonluk yolunda dikkat çekici bir performans sergiliyor.

Eksik Kalmadı

Galatasaray, sakatlıklarla boğuştuğu sezonda artık eksik oyuncu bulundurmayacak durumda. Mauro Icardi ve Kaan Ayhan dışındaki tüm oyuncuların formda olması, takımın gücünü arttırıyor.

Muslera Şampiyonluk Ateşini Yaktı

Fernando Muslera, tecrübesi ve performansıyla takımına güven veriyor. Adana Demirspor maçında gösterdiği kilit performansla galibiyeti getiren Uruguaylı kaleci, takım ruhunu yükseltiyor.

Icardi Zirveyi Bırakmadı

Mauro Icardi, yaşadığı sakatlıklara rağmen gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. 21 golle liderlik koltuğunda oturan Arjantinli forvet, teknik direktörün en güvendiği isimlerden biri.

Son 4 Hafta ve Hedefler

Galatasaray, şampiyonluk için kalan dört maça odaklanmış durumda. Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe maçlarının ardından sezonu Konyaspor deplasmanında tamamlamayı hedefliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.