DOLAR 32,3792 0.17%
EURO 35,0232 -0.23%
ALTIN 2.324,470,23
BITCOIN 2263139-0,59%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KELEBEK MUTFAK VE BANYO’DAN  LEZZETLİ BİR BULUŞMA

KELEBEK MUTFAK VE BANYO’DAN LEZZETLİ BİR BULUŞMA

Birbirinden eşsiz tasarımlarını kalite ile sunan Kelebek Mutfak ve Banyo, Nişantaşı mağazasında mimarlar ve müteahhitler ile buluştu. Ünlü şef Batuhan Bayır’ın hazırladığı eşsiz yemeklerin eşlik ettiği bu özel buluşmada Kelebek Mutfak ve Banyo’nun yeni koleksiyonları ve projeleri davetlilere tanıtıldı.

ABONE OL
Mart 24, 2022 11:53
KELEBEK MUTFAK VE BANYO’DAN  LEZZETLİ BİR BULUŞMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zarif ruhu ve zamansız tasarımlarını birbirinden şık seçeneklerle bir arada sunan Kelebek Mutfak ve Banyo, Nişantaşı mağazasında mimar ve müteahhitler ile bir araya gelerek keyifli bir akşama imza attı. Sektörün tanınan isimlerinin katılımıyla gerçekleşen buluşmada Kelebek Mutfak ve Banyo üst düzey yöneticileri koleksiyonlar hakkında bilgi vererek gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladıkları iş birlikleri hakkında da sohbet etti. Keyifli davetin yemeklerini ise katıldığı televizyon programları ile yeteneğini kanıtlayan Şef Batuhan Bayır hazırladı.

 

Etkinlikte amouse bouche, başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlı olmak üzere beş farklı course hazırlandı. Şef Batuhan Bayır Pate a choux olarak somon havyarı, patates cipsi, trüflü aioli ve mantar sosunu özel bir sunum ile servis ederken, başlangıç menüsünde ise az kurutulmuş Boşnak eti, ricotta, kıtır ekmek masada yerini aldı. Ara sıcakta karidesli risotto, ana yemekte ise dana bonfile, patates püresi ve jü sos davetlilerden tam not aldı.   Akşamın son lezzeti ise ağızda enfes bir şölen yaratan browni oldu. Birbirinden çeşitli lezzetlerin iştah kabarttığı bu davette misafirler unutulmaz bir akşam geçirdi.

 

Cumhuriyet’in ilk yıllarında kurulan ve geçmişten gelen güçle tüm Kelebek Mutfak ve Banyo ürünlerinde geçerli Türkiye’de ilk ve tek olan 5 yıl garanti güvencesiyle tüketiciler, mutfak ve banyo mobilyasında kaliteyi seçmenin keyfine varıyor. Kelebek Mutfak ve Banyo aynı zamanda projelendirme aşamasından sipariş teslimatına kadar ücretsiz nakliyat ve montaj hizmetini hızlı ve güvenilir bir şekilde müşterileriyle buluşturuyor.

 

Tasarımları, şıklığı, dolap içi kiler sistemleri, çekmece içi saklama fonksiyonları ve açık raf sistemleri ile mutfak ve banyoda geçirilen zamanları keyfe dönüştüren Kelebek Mutfak ve Banyo ürünlerine mağazalarından ve https://www.kelebekmutfak.com/ adresinden ulaşılabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.