DOLAR 32,3660 0.14%
EURO 34,9731 -0.31%
ALTIN 2.324,020,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KİŞİSEL GELİŞİME DAİR TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTTURACAK KİTAP; TİLKİNİN KUYRUĞU
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • KİŞİSEL GELİŞİME DAİR TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTTURACAK KİTAP; TİLKİNİN KUYRUĞU

KİŞİSEL GELİŞİME DAİR TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTTURACAK KİTAP; TİLKİNİN KUYRUĞU

ABONE OL
Ocak 18, 2022 08:36
KİŞİSEL GELİŞİME DAİR TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTTURACAK KİTAP; TİLKİNİN KUYRUĞU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarihçi Yazar Mustafa Barış Özkök’ün okuru klasik motivasyon kalıplarının dışına çıkaracağı yeni kitabı Tilkinin Kuyruğu İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Hedef koymak yerine sistem kurmayı; olumsuz düşünceleri bastırmak yerine korkmadan ve sürekli düşünmeden sahiplenmeyi; imkânsız yerine mümkün olanın en iyisine adım adım ulaşmayı öneren kitap, hayata farklı bir açıdan bakmayı deneyimletiyor.

Kişisel gelişime yeni bir bakış açısı… 

Okurlarına kendi başarı öykülerini yazma fırsatı sunan “Tilkinin Kuyruğu”, hayatın odak noktasına neleri koymak gerektiğini de öğretiyor. “Nasıl yapılır?” kitabı olmayan Tilkinin Kuyruğu, okuyucuya 21, 30 ya da 60 günlük formüller vermiyor, okuyucunun kendi hayat formülünü bulmasına yardım ediyor.

Mutluluk yollarının nasıl çizebileceği hakkında ipuçları veren yazar Mustafa Barış Özkök, okurlarına şöyle sesleniyor;  “bakış açını değiştir, noktaları birleştir, tilkinin kuyruğunu unut, hedef koyma, başar.”

Arka Kapak

Elektrikli scooter kullanmaya başlayanlar genellikle en büyük sıkıntıyı doğru yöne gitme konusunda yaşar. Diyelim ki yolunuzun üzerinde bir elektrik direği var. O direğe çarpma ihtimali aklınızda bir kez belirirse, tüm dikkatinizi ona verirsiniz. Sonunda da çarparsınız. Deneyim kazandıkça direğe değil, yola odaklanmanız gerektiğini öğrenirsiniz.

Tilkinin Kuyruğu da buna benzer. Farkında olmasak da olumsuz şeyleri çok fazla düşünürsünüz. Böyle yapınca da ister istemez odak noktamıza koyar ve acemi bir scooter sürücüsü gibi oraya doğru gideriz. Tüm kabahati de tilkinin kuyruğuna yükleriz.

Bu kitapta hayatımızın odak noktasına neleri koymamız gerektiğini öğreneceksiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.