DOLAR 32,5051 -0.13%
EURO 35,0606 0.47%
ALTIN 2.434,160,47
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Market İş İlanları İzmir

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 12:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizin en kalabalık illerinden biri olan İzmir ili sürekli olarak iş sirkülasyonu olan bir yerdir. Özellikle yaz aylarında aldığı turist sayısı ile birlikte hizmet sektörlerinde büyük istihdam olanakları yaşanan ilimizde sizlerde kolay bir şekilde iş bulabilirsiniz.

İzmir, 4,5 milyona yaklaşan nüfusuyla Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden biridir. Denizi, kumsalları, antik kenti, yat ve tekne limanı ile İzmir geçmişten günümüze önemli bir kent olmuştur. İzmir, sahip olduğu imkanlarla iş arayanlara büyük oranda istihdam olanağı sağlamaktadır. Bu olanaklar sayesinde zamanla potansiyel nüfusunda yıllık bir artış yaşanmıştır. Ayrıca İzmir’in prestijli üniversiteleri (Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi) geniş bir öğrenci kitlesine sahiptir. Türkiye’nin en büyük iki limanına sahip olan İzmir, aynı zamanda kendi kendine yeterli enerji üretebilen bir şehirdir. Şehrin ekonomisine katkı sağlayan ve iş imkânı yaratan işletmelerinde gerekli market iş ilanları İzmir kategorisinde bulunan ilanları mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

 

İzmir ili içerisinde İş Fırsatları

İl sınırları içerisinde hizmet veren firmaları inceleyerek sizlerde kendinize en ideal iş fırsatını yakalayabilirsiniz. İş fırsatları bir önceki paragrafta bahsettiğimiz gibi özellikle yaz aylarında artış yaşanmaktadır.

İzmir’de dikkat çeken diğer sektörler arasında hizmetler, bilişim, güç elektroniği ve gıda yer alıyor. İlimiz özellikle şoför, güvenlik görevlisi ve muhasebeci, market görevlisi gibi pozisyonlarda çok sayıda iş fırsatına sahiptir. Finans, hazine, araştırma ve geliştirme, gayrimenkul danışmanlığı, güvenlik hizmetleri, satış sonrası destek ve diğer departmanlar da İzmir’de iş fırsatları yaratan önemli bölümlerdir.

İzmir İş ilanları

Market iş ilanları İzmir, genellikle saha görevlisi olarak hizmet vermektedirler.

Markette işe giren bireyler genellikle mağaza ürünlerinin toptan veya perakende satışlarının yapıldığı kat ve alanlara raf ve raf yerleştirmek, Stok durumuna göre raf takibi yapmak, Rafları düzenlemek ve ürünleri sergilemek, Ürünün barkodunu kontrol edin ve ürün fiyat etiketini güncellemek, Alışveriş yapan müşterilere bilgi vermek, onlarla ilgilenmek ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak, Temiz ve düzenli bir geçişin sağlanması için, İşin yürütülmesi için bölüm başkanı ile işbirliği yapmak, belirlenmiş standartlarda ve kalitede ürünler yerleştirmek, Sorumlu olduğu araç, gereç ve teçhizatı kullanmak ve uygun şekilde kullanılmasını sağlamak için etkin bir şekilde hizmet vermektedir.

Çalışma saatleri genellikle 2 vardiya olacak şekilde belirlenen market çalışanları yaptıkları işe ve konuma göre ücret almaktadır.

Sizlerde ilgili linklere tıklayarak İzmir ili içerisinde bulunan market çalışanı pozisyonları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.