DOLAR 32,5681 0.21%
EURO 34,9611 -0.1%
ALTIN 2.442,900,29
BITCOIN 20950210,09%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modifiye Araç Dünyasının Lideri Hasan Yalçuva 

Modifiye Araç Dünyasının Lideri Hasan Yalçuva 

ABONE OL
Şubat 5, 2022 10:57
Modifiye Araç Dünyasının Lideri Hasan Yalçuva 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de birçok firma arasından sıyrılarak, liderliğini kanıtlamış ve modifiye araç dünyasında farklılıklar yaratmayı başarmış Hasan Yalçuva, uzun yıllardır çalışmalarına devam ederek eşsiz vizyonunu oluşturmuş.

Yalçuva, vizyonu ve profesyonel çalışmaları sayesinde, markasını global sektörde kanıtlamış genç bir iş adamı.

Birbirinden farklı modifiye araç dizaynıyla her zevke hitap eden araçlarını, kazandığı yüzlerce başarıyla tanıtan Yalçuva, gün geçtikçe çalışmalarına hayallerini ekleyerek devam ediyor.

Sosyal Medyada Büyüyen Aile ve Sonu Kesilmeyen Sevgi

Sosyal medyada ürettiği başarılı modifiye araçların sunumunu yapan Hasan Yalçuva, aynı zamanda interaktif kişiliği ve hayırseverliğiyle de ön plana çıkıyor.

Sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarına devam eden Hasan Yalçuva, yaptığı profesyonel reklam anlaşmalarından kazandığı gelirleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Sosyal medyayı, sosyal sorumluluk projesi için bir araç olarak kullanan Yalçuva, bu vizyonuyla da tüm insanlara örnek olmaya devam ediyor.

Her geçen gün instagram, tiktok gibi mecralarda büyüme devam eden sosyal medya ailesi, yapılan bu yardımlara destek olmaya devam ediyor.

Türkiye Standartlarının Üstünde Vizyon, Profesyonellik

Türkiye araç modifikasyonu alanında yaptığı çalışmalar ve sergilediği araçlarla, markası ne olursa olsun, tüm arabaları baştan yaratan Hasan Yalçuva, sektörde her araçta bir güzellik görme anlayışını da yaymaya devam ediyor.

Araçların potansiyelinin farkına varıp, ortaya çıkaran Yalçuva, profesyonelliğin tanımını Türkiye’de tekrar yazıyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.