DOLAR 32,5686 0.08%
EURO 34,9624 0.23%
ALTIN 2.426,820,17
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nerede Yaşamak İsterseniz Konteyner Ev Aynı Gün Orada

Nerede Yaşamak İsterseniz Konteyner Ev Aynı Gün Orada

ABONE OL
Mayıs 20, 2022 08:22
Nerede Yaşamak İsterseniz Konteyner Ev Aynı Gün Orada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ev fiyatlarının bütçenin çok üzerinde olması nedeni ile Türkiye’nin her ilinde bir eve sahip olmak oldukça zor ve meşakkatli bir hal aldı. Eski dönemlerde bir eve sahip olmak için nakit ücret ödemek yeterliydi. Ancak son dönemlerde inşaat sektörünün giderek pahalılaşması doğrudan ev fiyatlarına da etki ederek özellikle yeni konutlarda ki fiyat politikasının normale oranla %50 daha yüksek fiyatlarda satışa sunulmasına neden oldu. Konteyner evler, tam da bu zamanlarda talebin her geçen gün yoğunlaştığı bir sektör haline geldi. Bir ev içerisinde bulunan tüm detayları barındıran konteyner evlere her ne kadar ilk etapta akılda soru işaretleri bıraksa da sahip olduğu özellikler baz alındığında kişiler için yapı alanında büyük bir alternatiftir. Konteyner evler yapım süreçleri klasik betonarme yapılardan oldukça farklı olsa da kullanım kolaylığına ve kısa süre içerisinde teslimat seçeneklerine sahiptir.

Konteyner evlerin tüm aşamaları detaylı prosedürlerden geçerek oluşturulurlar. Sizler, dilerseniz standart konteyner modellerinden tercih ederek hazır olarak satışa sunulan bu evleri satın alabilirsiniz. Model olarak tamamen sizlerin hayat tarzına uygun bir ev modeli yaratmak isterseniz o modele uygun konteyner ev seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Konteyner ev modelleri arasında en çok tercih edilen modeller arasında dublex ve villa modelleri sıklıkla tercih ediliyor. Dublex ve villa modeller eşsiz ve modern tasarımları ile şehrin mimari yapısına uygun görünümlere sahiptir. Dış görünümlerini istediğiniz şekilde tercih edebileceğiniz konteyner evler son dönemlerde uzun camekanlı modelleri ile ön plandadır. Özelikle doğa ile iç içe olan alanlarda camekanlı modeller oldukça şık ve modern görünüyor. Sizler de bu model seçenekleri arasından dilediğinizi tercih ederek satın alabilirsiniz.

Prefabrik Ev Modelleri İle Sizler de Dilediğiniz Alana Evinizi Yaptırın

Prefabrik ev modelleri zengin ürün çeşitleri ile herkesin yaşam tarzına ayak uyduruyor. Standart ev modelleri fiyat bakımından hem uygun hem de kullanışlı bir modeldir. Hazır olarak satışa sunulmasından dolayı dilediğiniz tüm zaman dilimlerinizde evinizi istediğiniz her noktaya yaptırabilirsiniz. Kısa süre içerisinde sizlere teslim edilmesinden dolayı zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Klasik betonarme evlerin teslimat süreçleri tamamen evlerin bitimine bağlıdır. Müteahhitlere bağlı kalınarak inşa edilen betonarme evler yaklaşık olarak 1 ila 1,5 yıl arasında sizlere teslim edilir. Bu teslimat süreçlerinde betonarme evin tüm detayları müteahhit tarafından belirlenmesinden dolayı sizler evin içerisinde değiştirmek istediğiniz alanları değiştirme durumunuz söz konusu değildir. Ancak prefabrik evler her ne kadar projeye bağlı kalınarak üretilse de tüm proje aşaması sizlere bağlı kalınarak hazırlanır. Sizler, evinizin tüm detaylarına ev inşa edilmeden hakim olabiliyorsunuz bu durum prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden bir tanesidir.

Prefabrik evler esnek yapılı bir malzemelerden oluşturuluyor. Bu esnek yapılı malzemeler depreme karşı ekstra dayanıklılık sağlamasından dolayı özellikle deprem riski olan bölgeler için uygundur. Prefabrik evlerin malzemeleri betonarme yapılardan farklıdır. Ev içerisinde ekstra kolon gibi alanlar mevcut değildir. Evin sağlamlığı çelik konstrüksiyon malzemeler ile sağlanır. Bu malzemeler paslanmaz, kırılmaz ve aşınmaz özelliklere sahiptir. Kurulumları düz bir zemin üzerine inşa edilen prefabrik evler, her bölgeye uyum sağlıyor.  Sizler de arsanızın bulunduğu noktalara prefabrik evleri yaptırabilirsiniz.

Prefabrik ve Konteyner Ev Fiyatları Ne Kadardan Başlıyor?

Prefabrik ve konteyner ev fiyatları son dönemlerde en çok araştırılan konulardır. Ev sahibi olmak için her alternatifi değerlendirmek isteyen kişiler prefabrik ve konteyner ev seçeneklerini araştırarak tercih ediyor. Prefabrik ve konteyner ev modellerinin fiyatları tamamen sizlerin talep ettiği ev modeline göre belirlenir. Prefabrik ve konteyner evin metrekaresi, yapımında kullanılan malzemeler evin fiyatlarının değişmesine etki eder. Ev sahibi olmak isteyen herkes prefabrik ve konteyner ev modelleri sayesinde artık kolayca ev sahibi olabiliyor. Bütçenize uygun prefabrik ve konteyner ev modelleri için satış ofisleri ile görüşerek kendi bütçenize göre uyarlama yapabilir ve dilediğiniz eve kısa süre içerisinde kavuşabilirsiniz. Prefabrik ve konteyner ev yaptırırken ev için imar izni almayı ihmal etmemeniz gerekir. İmar izni bulunmayan alanların üzerine prefabrik ve konteyner ev yaptırmak kanunen uygun değildir. İlgili mercilerden izin işlemlerinizi alarak evinizin kurulumlarını başlatabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.