DOLAR 32,4833 0.08%
EURO 34,8050 0.09%
ALTIN 2.469,310,30
BITCOIN 1991253-3,84%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Profesyonel Hizmet Veren Sosyal Medya Uzmanı Suat Koduz’ dan Önemli Açıklamalar
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Profesyonel Hizmet Veren Sosyal Medya Uzmanı Suat Koduz’ dan Önemli Açıklamalar

Profesyonel Hizmet Veren Sosyal Medya Uzmanı Suat Koduz’ dan Önemli Açıklamalar

ABONE OL
Mayıs 31, 2022 09:00
Profesyonel Hizmet Veren Sosyal Medya Uzmanı Suat Koduz’ dan Önemli Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya koca bir fırsatlar dünyası gibidir. Günümüzde sadece kişiler değil firmalar ve hatta devletler bile çeşitli sosyal medya mecralarında kendi hesaplarına sahiptir. Elbette, sosyal medyanın bu kadar yaygın ve yadsınamaz bir kullanıma sahip olması da yepyeni bir fırsatlar kapısının açılmasına sebep oluyor.

Firmalar, sosyal medya görünürlüklerini arttırarak daha fazla müşteri çekmeye ve kazançlarını arttırmaya çalışıyorlar; bu noktada, sosyal medya uzmanlarından ve sosyal medya alanında çalışan farklı firmalardan yardım alıyorlar. Sosyal medya uzmanlığının bu kadar yaygınlaşmasıyla birlikte çoğu kişinin aklına “Sosyal medya uzmanları ne yapar?” sorusu geliyor. Sosyal medya uzmanı ve girişimci Suat Koduz, bu soruyu yanıtlayarak akıllardaki soru işaretlerini gidermeyi hedefliyor.

Suat Koduz’un belirttiğine göre bir sosyal medya uzmanı aslında pek çok açıdan bir pazarlamacı ya da reklamcı gibidir. Çeşitli ürünlerin, kişiliklerin ya da firmaların sosyal medya üzerindeki görünürlüklerini ve isimlerinin bilinirliklerini arttırmalarına yardımcı olan sosyal medya uzmanları; günümüzde neredeyse büyük firmaların hepsinde yer alan çalışanlardır.

Sosyal medya uzmanları çalıştıkları firma ile ilgili resim, metin ve video gibi içerikler yayımlayıp bu firmaların sosyal medyada aktif bir görünürlüğe sahip olmalarını sağlarlar. Bunun yanında, marka ismini yöneterek markanın bilinirliğini arttırmayı hedeflerler. Koduz, günümüzde başarılı olmak isteyen her firmanın bir sosyal medya uzmanı ile çalışması gerektiğini de ekledi.

İnternet Sayfası: https://www.sosyalmedyaservisi.com/

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatkoduzz/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.