DOLAR 32,5933 0.34%
EURO 34,7753 0.09%
ALTIN 2.508,690,99
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sigortam.net sokağa çıktı ve ‘TSS nedir?’ diye sordu

Sigortam.net sokağa çıktı ve ‘TSS nedir?’ diye sordu

Pandemiyle birlikte yoğun ilgi gören Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın (TSS) önemine sokak röportajlarıyla dikkat çeken Sigortam.net, vatandaşın nabzını tuttu. Sosyal medyada paylaşılan röportajlarda, ‘TSS nedir’ sorusuna vatandaşların bir kısmı eğlenceli yanıtlar verirken, çoğu doğru bir biçimde açıklamasını yaptı.

ABONE OL
Mart 24, 2022 12:16
Sigortam.net sokağa çıktı ve ‘TSS nedir?’ diye sordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin lider insurtech markası Sigortam.net, hem toplumda sigorta konusundaki farkındalığı artırmak hem de tüketicilerin ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla vatandaşın sesine kulak vermeyi sürdürüyor. Farklı konularda gerçekleştirdiği sokak röportajları ile tüketicilerin sigorta bilincini artırmayı hedefleyen Sigortam.net, bu kez Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) ile ilgili bilinmeyenleri ortaya koyup, vatandaşa ‘TSS nedir?’ sorusunu yöneltti. Pandemiyle birlikte toplumun gündeminde üst sıralara yükselen TSS’nin açılımına kimileri ‘Türkiye Sanat Sendikası’ ve ‘Türk Salatasının Standartları’ gibi eğlenceli yanıtlar verse de, pek çok kişi doğru cevapları sıraladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.