DOLAR 32,1933 0.03%
EURO 35,0253 0.08%
ALTIN 2.502,40-0,31
BITCOIN 22832235,95%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Önemli Açıklamalar
  • İlk Haberler
  • Spor
  • Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Önemli Açıklamalar

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Önemli Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 30, 2024 20:03
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Önemli Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Maçı Öncesi Değerlendirme

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor galibiyetinin öneminden bahsederek ligdeki puan farkının dikkate alınması gerektiğini vurguladı. Avrupa kupalarına gitme sürecinde olduklarını belirten Uygun, futbolun güzelliklerini yansıtmak için hazır olduklarını ifade etti.

Galatasaray Maçı ve Zorluk Derecesi

Uygun, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gücünden bahsederek zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Puanlar için mücadele edeceklerini belirten Uygun, takımının en iyi şekilde performans sergilemesi gerektiğini vurguladı.

Şampiyonluk Yarışı ve Takım Odaklılık

Bülent Uygun, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak takımının başarısına odaklandığını söyledi. Dört büyük takıma karşı en üst seviyede mücadele ettiklerini ifade eden Uygun, rakiplerin performansının camiasını fazla ilgilendirmediğini belirtti.

Hakemler ve VAR Sistemi

Uygun, hakem performanslarına yönelik eleştirilerde bulunarak hakemlerin kalitesinin artması gerektiğini dile getirdi. VAR kayıtlarının Kulüpler Birliği’nde dinlenmesi gerektiğini savunan Uygun, hakem camiasının adil ve hakkaniyetli olması gerektiğini belirtti.

Bülent Uygun, takımdaki sakatlık durumu hakkında bilgi verirken, Galatasaray maçında kaleci Ali Şaşal Vural’a şans vereceğini söyledi ve diğer kaleci Nikolic’in performansından memnun olduğunu dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.