DOLAR 32,5963 0.37%
EURO 34,8080 0.16%
ALTIN 2.495,870,48
BITCOIN 20989545,19%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SOSYAL SORUMLUKTA TÜRK HAVA YOLLARINDAN  ÖRNEK PROJELERİ

SOSYAL SORUMLUKTA TÜRK HAVA YOLLARINDAN  ÖRNEK PROJELERİ

ABONE OL
Haziran 27, 2022 11:45
SOSYAL SORUMLUKTA TÜRK HAVA YOLLARINDAN  ÖRNEK PROJELERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük bir yoğunluğu doğu illerinde gerçekleşen, Türk Hava Yolları İştiraklerinden THY OPET tarafından düzenlenen, ‘Geleceğin Pilotları’, ‘Dışavurumcu Sanat Terapileri’ gibi sosyal sorumluluk projeleriyle bölgede bulunan ekonomik açıdan yardıma ihtiyaç duyan çocuklara yardım faaliyetlerinde bulunuluyor. Hazırlanan projeler ile çocukların hem eğitimlerinin desteklenmesi hem de topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılmaları hedefleniyor. Kurumsal bir firma olan THY OPET ve yönetim kadrosu sosyal projelere destek vererek, ülkemizin huzuruna ve ekonomisine katkı sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak, THY OPET düzenlediği ve organize ettiği bütün sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’nin önde gelen kurumları arasına adını yazdırıyor. THY OPET tarafından geliştirilen, sosyal sorumluluk projeleri yardıma ihtiyaç duyan çocuklarımızın geleceğe kendilerinden emin bir şekilde yürümeleri için de yardımcı oluyor. Bütün adımlarını Türkiye’nin iyiliği için atan THY OPET, sosyal sorumlulukta üzerine düşen her şeyi layıkıyla yapıyor.

THY OPET’in çalışmaları

Türkiye’nin dikkat çeken kurumları arasında bulunan THY OPET, alanında uzman bir ekip tarafından geliştirdiği projelerle ihtiyaç duyulan her alanda ve yerde insanlarımızın yarasını sarmak için çabalıyor.  THY OPET toplum huzuru ve refahana katkı sağlayarak huzurlu bir geleceğin inşasına da katkı sunuyor. THY OPET ‘Geleceğin Pilotları’ ve ‘Dışavurumcu Sanat’ gibi projeler kapsamında zor durumda bulunan çocuklarımızın eğitimi ve kültürel alandaki gelişimleri için çalışılıyor.

THY OPET projeleriyle amaçlananlar

THY OPET, eğitim alanında yürüttüğü çalışmalarda; çocuklarımızın teknolojik alanda kendini geliştirmesini hedefliyor. Sanat alanında yürüttüğü çalışmalarla da çocuklarımızın kültürel anlamda gelişmesi için çaba sarf ediyor. Ayrıca bir dizi spor faaliyeti de düzenleniyor. THY OPET ülkemizde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile insanımızın yanında yer almaya devam ediyor. Çok fazla sayıda sosyal sorumluluk projesini düzenleyen THY OPET, üzerine düşün bütün sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmektedir.

THY OPET, yoğunluklu olarak doğu illerimizde düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle ekonomik durumu sıkıntılı olan ve yardıma muhtaç çocuklarımızın emin bir şekilde geleceğe bakması hedeflenirken, bir taraftan da iyi bir gelecek amaçlanmıştır. THY OPET sosyal sorumluluk alanında hazırlayıp geliştirdiği projelerle tüm Türkiye’de iyi bir örnek olmuştur. Bu alanda yaptığı çalışmalarda adından sık sık söz ettirmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.