DOLAR 32,3498 0.09%
EURO 34,9958 -0.33%
ALTIN 2.324,540,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teyfik Karaboğa Dünya Borsaları İle Tr3zor Blockhain Ağını Buluşturdu
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Teyfik Karaboğa Dünya Borsaları İle Tr3zor Blockhain Ağını Buluşturdu

Teyfik Karaboğa Dünya Borsaları İle Tr3zor Blockhain Ağını Buluşturdu

Teknolojik alandaki merakını her zaman standartların üzerine taşımış isimlerden biri olan Teyfik Karaboğa, şimdilerde Blockhain ağı kurucusu kimliği ile birçok kişinin dikkatini çekiyor.

ABONE OL
Mart 28, 2022 18:47
Teyfik Karaboğa Dünya Borsaları İle Tr3zor Blockhain Ağını Buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknolojik alandaki merakını her zaman standartların üzerine taşımış isimlerden biri olan Teyfik Karaboğa, şimdilerde Blockhain ağı kurucusu kimliği ile birçok kişinin dikkatini çekiyor. Kripto para sektöründe yabancı birçok girişimci dünya gündemine oturmayı başarırken, bu başarıyı aslen Konyalı olan Teyfik Karaboğa’da elde etmiştir.

Uzun yıllar aktif olarak deneyimlediği kripto madenciliğini profesyonel bir proje ile taçlandıran Karaboğa, küresel çapta bir başarıya imza atmıştır. TR3zor adlı projesi küresel ilk kayıp eşya blockhain ağını ifade ediyor. Uzun süredir kullanımda olan uygulama, dijital işlemlerini dünyanın en güvenilir borsalarında gerçekleştirenlerin karşılaştığı ve işlem yaptığı bir projedir.

Probit Global ve Bittrue borsalarında Türk imzası taşıyan TR3zor, donanımlı ve kullanışlı ara yüzü ile kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. Yüksek performanslı görüntü tanıma teknolojilerini içeriğinde barındıran proje, sınırsız ve hızlı bir kapasiteye sahiptir.

Teyfik Karaboğa Blokckhain Teknolojisi

Kripto para yatırımlarını daha güvenli hale getirme potansiyeline sahip TR3ZOR, güvenli ve şeffaf blok zincir teknolojisine verilebilecek en güzel örnek niteliğindedir. Prensiplerinden ve ilgi odağından hiçbir zaman vazgeçmemiş bir girişimci olarak Teyfik Karaboğa, şu anda yaşamını İsviçre’de sürdürüyor.

Küresel kayıp eşya bulma teknolojisini Blokckhain teknolojisine entegre etmiş olan Karaboğa, kurucusu olduğu projenin CEO’su olarak çalışmalarını devam ettirmektedir. Veri güvenliğini üst düzeye çıkarabilen etkisi sayesinde, kullanıcılar düşük maliyetle sınırsız dijital işlem gerçekleştirebiliyor. Anında bildirim özelliği sayesinde ise kullanıcılar işlemlerinin yönetilmesi konusunda anlık bilgiye sahip olabiliyor.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.