DOLAR 32,3498 0.3%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.303,521,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzon’un Ünlü Gazetecisi Ali Çil

Trabzon’un Ünlü Gazetecisi Ali Çil

ABONE OL
Aralık 18, 2021 10:59
Trabzon’un Ünlü Gazetecisi Ali Çil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon’da ünlü bir gazeteci olarak ön plana çıkan Ali Çil, haber sitesi ile milyonlarca ziyaret alan ve çok sayıda insana hitap eden bir isimdir. Kendisi 1987 yılında İstanbul Mecidiyeköy’de dünyaya gelmiştir. Daha sonra ise Trabzon’a yerleşmiştir. Bilişim sektörü ile başlayan kariyeri daha sonrasında ise gazetecilik ile devam etmiştir.

İlk olarak daha 11 yaşındayken bir internet sitesi kurmuştur. Daha sonra sunucu kiralama hizmetleri vermiştir. 2008 yılında ise HaberTS.com isimli internet sitesini kurmuştur ve gazeteci olarak sitesiyle yayın hayatına başlamıştır. 2013 yılında bilişim sektörünü tamamen bırakarak gazeteciliğe daha da yoğunlaşmış ve haber sitesinin daha fazla büyümesini sağlamıştır.

HaberTS ile Büyük Başarı

HaberTS.com internet sitesi Ali Çil önderliğinde gerçekten büyük başarılara imza atmıştır. Sadece sitesi ile değil bu sitenin mobil uygulaması ile de büyük bir başarı elde etmiştir. Binlerce Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarı bu uygulamayı indirmiştir. 126 binden fazla telefonda uygulamanın indirilmiş olduğunu ve daha da fazla indirildiğini söylemek mümkündür.

Ali Çil, sarı basın kartına sahiptir. 500’den fazla özel röportajı ve binlerce haberi ile oldukça aktif bir kariyer geçiriyor. Kendisi aynı zamanda koyu bir Trabzonspor taraftarıdır ve her fırsatta taraftarlığını dile getirir Trabzon ve Türkiye gündemi haberleri oldukça fazla insan tarafından ziyaret edilen sitesi her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.