DOLAR 32,5440 -0.02%
EURO 34,9833 0.26%
ALTIN 2.425,100,10
BITCOIN 2102034-3,37%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkçe Farsça Çeviri – Çeviri Çözümleri

Türkçe Farsça Çeviri – Çeviri Çözümleri

ABONE OL
Nisan 11, 2022 11:42
Türkçe Farsça Çeviri – Çeviri Çözümleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Türkçe Farsça çeviri alanına çok fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Özellikle Türkiye’ de Farsça dili kültürün ve eğitimin dili olarak uzun yıllardır varlığını korumuştur. Anadolu Selçuklu, Büyük Selçuklu, Osmanlı Dönemi ve Türkiye olmak üzere birçok farklı ülke ve medeniyetler boyunca Farsça çevrilere ihtiyaç duyulmuştur. Günümüzde ise, iş, ortaklık, mail ve yazışmalar konusunda da Farsça’ ya ihtiyaç duyulmaktadır. Nikah işlemleri, tapu işlemleri, ticaret ve ortaklığa dair resmi evraklarda tercüme çalışmaları için firmamızdan destek alabilirsiniz. Hem sözlü tercüman hem yeminli tercümanlık işlemleri hususunda bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Çeviri Farsça

 

Farsça Ortadoğu’ da ve İslamiyet ülkelerinin bir kısmında konuşulmakta ve bilinmektedir. Günümüzde ise bu dil aslında İran’ ın ana dili olarak karşımıza çıkmaktadır. Osmanlı Döneminden kalma şiirler ve edebiyat dünyasında da birçok Farsça eserlere rastlamak mümkündür. Hem eski dönemden beri var olan bir dil olduğu için eğitim metinlerinde rastlıyoruz. Hem de günümüzde sıklıkla konuşulan ve belirli bir coğrafyaya hakim olan bir dil olduğu için de bu alanda günlük çeviri işlemlerinde ihtiyaç duyuluyor. Bütün bunlara bakıldığı zaman da çeviri Farsça konusunda sizler de çeviri hizmetlerine ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Güvenilir ve birebir çeviri işlemleri için firmamızdan yararlanmanız bu anlamda daha amacına uygun olacaktır. Çünkü Farsça özellikle şiir ve edebiyatta özel çeviriler gerektirebilir. Fars Dili ve Edebiyatı alanına hakim olan tercümanlarımız tarafından akademik metinler ve şiirlerin çevirileri uygun şekilde yapılmaktadır. Ayrıca resmi belgeler, iş yazışmaları ya da ortaklık belgeleri gibi günümüz Farsçasına hakim olan yeminli tercümanlarımız da aynı hususta sizlere yardımcı olmaktadır. Bunun için yapmanız gereken en pratik yöntem ise, Farsça çeviriler hususunda firmamızın uzman ve donanımlı olan tercümanlarından, yeminli tercümanlarından yararlanmak olmalıdır.

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.