DOLAR 32,3588 -0.4%
EURO 34,7737 -0.15%
ALTIN 2.395,30-1,11
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Van İl Seçim Kurulu Kararı Hakkında Gösteriye Müdahale

Van İl Seçim Kurulu Kararı Hakkında Gösteriye Müdahale

ABONE OL
Nisan 3, 2024 23:00
Van İl Seçim Kurulu Kararı Hakkında Gösteriye Müdahale
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt’ta Göstericilere Polis Müdahalesi

Van İl Seçim Kurulu’nun DEM Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkındaki kararıyla ilgili Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan bir grup, gösteri ve açıklama yapmak istedi.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, “gösterinin izinsiz” olduğunu belirterek gruba dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Ekipler, dağılmayan grubu meydandan uzaklaştırmaya çalışırken mukavemet gösteren bazı kişiler gözaltına alındı. Bazı göstericiler ara sokaklara kaçmayı başardı.

Polis Meydanı Kapatırken Müdahalede Bulundu

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı polis tarafından giriş-çıkışlara kapatıldı. Ara sokaklara giren bazı göstericiler ise bir binaya saldırdı. Balkonunda üç hilalli bayrak olan binaya taş atan göstericiler, binanın bazı camlarını kırdılar.

Olaylar sırasında polis ekipleri durumu kontrol altına almaya çalışırken, göstericilerin dağılması ve huzurun sağlanması için çalışmalar devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.