DOLAR 32,3452 -0.06%
EURO 34,8744 0.17%
ALTIN 2.390,52-0,25
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vatandaşlar, Siyasilerin Lüks Yaşantılarına Tepkili

Vatandaşlar, Siyasilerin Lüks Yaşantılarına Tepkili

ABONE OL
Nisan 21, 2024 18:02
Vatandaşlar, Siyasilerin Lüks Yaşantılarına Tepkili
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların Gözünden Siyasilerin Lüks Yaşantıları

‘Herkes Aç Ama Onlar Istakoz Yiyorlar’

Sertaç Ağaoğlu: Şatafat kesinlikle ihtiyaç değil. İnsanlar lükse alıştırıldı. Görüyorsunuz herkes aç ama onlar ıstakoz yiyorlar. Rasim Özcan: Şatafat tabii ki ihtiyaç değil, özellikle böyle bir dönemde insanlar çok büyük yoksulluk içinde.

’10 Tane Düğüm Açtım Buraya’

Cemal: Parası olanlar keyiflerince harcıyor, bizim gibi geçinen insanlar düşünülmüyor. Israf çok. Zaten kemerlerimizi sıkıyoruz, artık kemer sıkacak bir şey kalmadı. Halk mesajını verdi, bunun değişmesi lazım.

‘İnsanlar Çöpten Ekmek Toplarken…’

Bedrettin: İnsanların ekmek bulamazken, çöpten ekmek toplarken siyasilerin lüks yaşamı mantıksız. Vatandaşların aklıyla alay ediyorlar, aşağılıyorlar.

Vatandaşların Tepkileri

‘Bunlara Beddua Ediyorum’

Mustafa Bayındır: Kendi değerlerimizi korumak için önce kendimize bakmalıyız. Yukarıdakiler zenginse halk fakirse burada hırsızlık var demektir. Mehmet Emin Çakıroğlu: Vatandaşın durumunu görüyorsunuz değil mi? Her zaman oraya dua ediyorum. Bunlara da tam beddua ediyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.