DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

96. Akademi Ödülleri’nde Oppenheimer ve Anma Töreni Damga Vurdu

96. Akademi Ödülleri’nde Oppenheimer ve Anma Töreni Damga Vurdu

ABONE OL
Mart 11, 2024 22:00
96. Akademi Ödülleri’nde Oppenheimer ve Anma Töreni Damga Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oppenheimer, 96. Akademi Ödülleri’ne Damgasını Vurdu

Gösterişli bir törenle gerçekleşen 96. Akademi Ödülleri’nde, birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla Oppenheimer büyük ilgi çekti.

Navalni’nin Anma Bölümü Gecenin Konuşulan Anlarından Biriydi

Rus muhalif lider Navalni’nin anma bölümünde görülmesi, geceye damga vuran anlardan biri oldu. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden sinema dünyasının isimlerini anmadan önce, Rus muhalif liderinin klibi oynatıldı.

2022 Oscar ödüllü “Navalni” belgeselinden Aleksei A. Navalni’nin klibiyle açılan anma bölümünde, geçen yıl film endüstrisinden aramızdan ayrılan isimler için de bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Andrea Bocelli ve Diğer Ünlü İsimler Anma Töreninde

Andrea Bocelli, oğlu Matteo Bocelli ile birlikte Hans Zimmer’in orkestrasyonu eşliğinde “Time to Say Goodbye” şarkısını seslendirirken, aktivist Harry Belafonte ve Broadway yıldızı Chita Rivera gibi yıldızlar da anıldı.

Anma töreninde Alan Arkin, Andre Braugher, Michael Gambon, William Friedkin, Bo Goldman, Glenda Jackson, Piper Laurie, Bill Lee, Richard Lewis, Ryan O’Neal, Matthew Perry, Paul Reubens, Richard Roundtree, Ryuichi Sakamoto, Tina Turner, Carl Weathers gibi önemli isimler yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.