DOLAR 32,4546 0.1%
EURO 34,6072 -0.01%
ALTIN 2.387,800,33
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Sunucu Diletta Leotta Hamilelik Pozu Verdi

Ünlü Sunucu Diletta Leotta Hamilelik Pozu Verdi

ABONE OL
Mart 28, 2023 12:44
Ünlü Sunucu Diletta Leotta Hamilelik Pozu Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Can Yaman’dan ayrılan, ardından bir dönem Beşiktaş’ta oynayan ve şu an İngiltere’nin Newcastle United takımında ter döken Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, geçriğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından hamilelik pozu verdi.

Can Yaman ile aşk yaşayan Diletta Leotta, ünlü oyuncu ile evlenme kararı almıştı. Çiftin aileleri tanışmış hatta Yaman tarafından tektaş yüzük bile takılmıştı. Yakın zaman içerisinde evlenecekleri konuşulan çift ani bir kararla ilişkilerini noktalamıştı.

Can Yaman’dan ayrılan spor spikeri Diletta Leotta, gönlünü Beşiktaş’ın eski kalecisi Loris Karius’a kaptırmıştı. Şimdilerde İngiltere’nin Newcastle United takımında oynayan 29 yaşındaki Karius ile ekim ayından beri birlikte olan Leotta, son yayınladığı sosyal medya gönderisinde bebek beklediğini duyurmuştu.

“YAKINDA ÜÇ KİŞİ OLACAĞIZ”

Leotta yayınladığı videoda; “Size bir şey söylememiz gerekiyor. Bunu bilmiyordunuz. Neşeden uçuyoruz. Biz ve karnım. Yakında üç kişi olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

KARNI GÖRÜNDÜ
Diletta Leotta’dan ilk hamilelik pozu geldi. Sahilde poz veren sunucu, kırmızı mayoyla karnının çıktığı kareyi, “Birlikte ilk tatil” yazdı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.